Point-7

Point-7 AC-ONE 2021

Waardering:
100 % of 100
Vanaf € 637,00 Normale prijs € 749,00
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
CONF-ACONE
De AC-One:  Born to 0.7? De AC-One is ontworpen voor slalom- en speedsurfers die willen aanvallen! Met de AC-One kies je voor maximale acceleratie, eindsnelheid en power na de gijp. Wil je niet alleen op het podium staan, maar gewoon winnen? De AC1 is #Bornto07 #Borntowin! 

Hulp nodig?

Vraag gear-guru Jan-Willem

Oude gear?

Uitgegroeid uit je huidige surfmateriaal? Of verliefd geworden op het nieuwste model? Dan heb je vast wat in te ruilen. Ook dat kan bij Surfcenter! Helpen we je zelfs daar zelfs graag bij. Want wat voor jou niet meer goed genoeg is, is voor anderen vaak de perfecte start om met windsurfen te beginnen of een volgende stap te zetten.

Nu inruilen

De AC-One:  Born to 0.7?
De AC-One is ontworpen voor slalom- en speedsurfers die willen aanvallen! Met de AC-One kies je voor maximale acceleratie, eindsnelheid en power na de gijp. Wil je niet alleen op het podium staan, maar gewoon winnen? De AC1 is #Bornto07 #Borntowin! 

Ontwerp
Met zijn opzet van enkel drie cambers en zeven latten roteert het zeil gemakkelijk en snel. Door het ontwerp met veel power voorin, wordt veel downforce gecreëerd. De AC-One zal je board hierdoor naar beneden blijven drukken. Zo voorkom je een ongewilde vliegende neus of crash. Met de AC-One kies je naast maximale snelheid dus ook voor controle! Daarnaast kun je het board met de AC-One en de nodige ervaring laag en stabiel houden op de chop, zodat je ook hierin onverslaanbaar bent!

Als we kijken naar de gijp, zul je merken dat het inzetten makkelijk gaat: de AC-One geeft je een lichte feeling omdat de druk voornamelijk voorin zit en het zeil aan de achterkant erg licht is. Pas echter wel op dat je niet wegdroomt tijdens de carve, want na de gijp zal de AC-One je verrassen met geweldige versnelling en power!!

Vragen?
Onze teamrider en wereldkampioen Speed, Twan Verseput, vaart sinds dit jaar ook met de AC-One. Met de AC-One zet hij de achtervolging in op Antoine Albeau om het wereldrecord te verbreken. Gaat hem dit lukken met de AC-One? Wij hebben er alle vertrouwen in!

Bij vragen over Point-7 en AC-One ben je bij Surfcenter aan het juiste adres!

Kenmerken:

  • Een van de snelste downwind slalom- en speedzeilen op de markt
  • Diep profiel en maximale voorwaartse druk
  • Veel power en acceleratie na het roteren in de gijp
  • PWA Slalom winner 2016
  • Binnenkort wereldrecordhouder in de categorie Speed? 

 

Meer informatie
Merk Point-7
Kleur Zwart
Discipline Slalom/race
Schrijf uw eigen review
Schrijf een reviewPoint-7 AC-ONE 2021
Veelgestelde vragen
Geen vragen gevonden.
Heb je vragen over dit product?