F1.E Hybrid Slalom Vorige F1.E Hybrid Slalom
Point-7

Point-7 AC-K Pro 2021

Vanaf € 544,00 Normale prijs € 639,00
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
CONF-ACKPAR
Het slalom racezeil voor alle niet-PWA riders! De ACK-Pro is net als de AC-One een racemonster. Ook met de ACK zul je het maximale uit je sessie kunnen halen. Het verschil tussen de ACK-Pro en een volledig racezeil als de AC-One is dat deze de kracht hebben die nodig is voor zware PWA-riders om extra snel te accelereren of met veel power de gijp uit te komen voor radicale PWA-wedstrijden of speedevenementen. 

Hulp nodig?

Vraag gear-guru Jan-Willem

Oude gear?

Uitgegroeid uit je huidige surfmateriaal? Of verliefd geworden op het nieuwste model? Dan heb je vast wat in te ruilen. Ook dat kan bij Surfcenter! Helpen we je zelfs daar zelfs graag bij. Want wat voor jou niet meer goed genoeg is, is voor anderen vaak de perfecte start om met windsurfen te beginnen of een volgende stap te zetten.

Nu inruilen

Het slalom racezeil voor alle niet-PWA riders!
De ACK-Pro is net als de AC-One een racemonster. Ook met de ACK zul je het maximale uit je sessie kunnen halen. Het verschil tussen de ACK-Pro en een volledig racezeil als de AC-One is dat deze de kracht hebben die nodig is voor zware PWA-riders om extra snel te accelereren of met veel power de gijp uit te komen voor radicale PWA-wedstrijden of speedevenementen. 

De ACK is geschikt voor jou als je op zoek bent naar een lichter en makkelijker fullrace zeil. Met de ACK-Pro haal je vergelijkbare eindsnelheden, en heb je een zeil in handen waarmee die perfecte gijp uitvoeren net iets eenvoudiger is. Door niet te hoeven trekken aan een volledig fullrace zeil met extra veel power in de voorzijde van het zeil, bespaar je net dat beetje energie besparen om meer uren te kunnen maken op het water. Ook waterstarten zal net iets gemakkelijker en lichter gaan door een iets dunnere masthoes. 

Racen op professioneel level of racen met vrienden heeft twee namen gekregen
Deze twee namen zijn AC-One en ACK-Pro! Als je kampioen wilt worden en wilt winnen van vrienden, hoef je niet te zoeken naar een volledig racezeil. Met de ACK-Pro kun je urenlang op het water zijn en topsnelheden en prestaties behalen.

Freeriden kun je het niet noemen, de ACK-Pro is niets minder dan pure acceleratie, snelheid en controle. Dit zul je ervaren als je de ACK-Pro volledig dicht trekt. Het zeil zal blijven versnellen en door makkelijke rotatie zul je blijven gaan zonder te veel kracht te gebruiken. Met de ACK-Pro hoef je bij toenemende wind ook minder snel over te stappen op een kleinere maat. Door het idee van Point-7 luchtstroom en loose leech van het zeil zul je minder snel overpowered staan. 

Monofilm en kleuren
Het monofilm van de ACK is zwart. Of je er wel doorheen kunt kijken, wordt ons vaak gevraagd. Jazeker! Al lijkt het zeil op de wal soms niet transparant, op het water zie je alles crisp and clear :)
De ACK is beschikbaar in twee kleuren, zwart en geel. Welke kleur heeft jouw voorkeur?

Is dit de het perfecte 2-in-1 zeil, de must have waar jij naar zocht? 

Kenmerken:

  • Een goede fullrace optie voor niet-PWA riders 
  • Ontzettend snel en makkelijke camberrotatie 
  • 20% minder dikke masthoes, waardoor waterstarten lichter zal zijn 
  • Veel lichtweerpower en niet snel te groot 

Meer informatie
Merk Point-7
Kleur Zwart
Discipline Freerace, Slalom/race
Schrijf uw eigen review
Schrijf een reviewPoint-7 AC-K Pro 2021
Veelgestelde vragen
Geen vragen gevonden.
Heb je vragen over dit product?