S_PACE 2020 Vorige S_PACE 2020
Point-7

AC-Z Race Simplicity

Vanaf € 649,00
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
CONF-ACZRASI
De ACZ: het beste compromis tussen een camber- en camberloos zeil?  Heb je wel eens gedroomd van camberloos zeil met dezelfde eigenschappen en prestaties als die van een camberzeil? De ACZ komt heel dichtbij! 

Hulp nodig?

Vraag gear-guru Jan-Willem

Oude gear?

Uitgegroeid uit je huidige surfmateriaal? Of verliefd geworden op het nieuwste model? Dan heb je vast wat in te ruilen. Ook dat kan bij Surfcenter! Helpen we je zelfs daar zelfs graag bij. Want wat voor jou niet meer goed genoeg is, is voor anderen vaak de perfecte start om met windsurfen te beginnen of een volgende stap te zetten.

Nu inruilen

De ACZ: het beste compromis tussen een camber- en camberloos zeil? 
Heb je wel eens gedroomd van camberloos zeil met dezelfde eigenschappen en prestaties als die van een camberzeil? De ACZ komt heel dichtbij! 

2 in 1?
Point-7 claimt dat de ACZ beide is: zowel een camberzeil als camberloos zeil. Wat bedoelen ze hier precies mee? Onder de giek heeft de ACZ een camberprofiel: een brede masthoes en twee cambers. Boven de giek heeft de ACZ de eigenschappen van een no-camber zeil, een smalle camberloze mastslurf. Dit moet dezelfde geweldige race-ervaring bieden die je hebt met een camberzeil. Varen met de ACZ zal veel slalomsurfers dezelfde kick geven als het varen met een ander camberzeil. 

Waterstarten en gijpen
Het grootste voordeel van de ACZ: met de ACZ heb je een zeil in handen dat je board zal railen net zoals een fullrace zeil doet, met daarbij het gemak van een camberloos zeil tijdens de waterstart en in de gijp. De smalle mastslurf in het bovenste deel van het zeil zal ervoor zorgen dat niet je hele mastslurf vol loopt met water. Waterstarten is dus lichter. De brede mastslurf onder de giek zorgt voor genoeg druk om je board te railen en maximale snelheden te behalen. 

Monofilm en kleuren
Het monofilm van de ACK is zwart. Vaak wordt ons gevraagd of je er wel doorheen kunt kijken? Jazeker! Al lijkt het zeil op de wal soms niet transparant, op het water zie je alles crisp and clear :)
De ACK is beschikbaar in twee kleuren, zwart en geel. Welke kleur heeft jouw voorkeur?

Is dit de het perfecte 2-in-1 zeil, de must have waar jij naar zocht?

Kenmerken:

  • Uniek 2-in-1 concept! 
  • Makkelijk waterstarten 
  • Prestaties gelijkwaardig aan een camberzeil

Meer informatie
Merk Point-7
Kleur Zwart
Discipline Freerace, Slalom/race
Schrijf uw eigen review
Schrijf een reviewAC-Z Race Simplicity
Veelgestelde vragen
Geen vragen gevonden.
Heb je vragen over dit product?