Coros Apex Pro Watch

Vanaf € 499,99
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
CONF-APEXPRO

Hulp nodig?

Vraag gear-guru Jan-Willem

Oude gear?

Uitgegroeid uit je huidige surfmateriaal? Of verliefd geworden op het nieuwste model? Dan heb je vast wat in te ruilen. Ook dat kan bij Surfcenter! Helpen we je zelfs daar zelfs graag bij. Want wat voor jou niet meer goed genoeg is, is voor anderen vaak de perfecte start om met windsurfen te beginnen of een volgende stap te zetten.

Nu inruilen

Coros Apex Pro

Wil jij weten hoe snel je bent? Dan is de Coros Apex Pro het GPS-horloge die je dat vertelt. Coros heeft samen met GPS-Speedsurfing.com een speciale windsurf/speedsurf mode ontwikkelt die je instant feedback op het water geeft van je snelheden en afstand. Wat extra makkelijk is, is dat je resultaten direct op de GPS-Speedsurfing.com beschikbaar zijn om te posten. 

De Apex Pro is een Multi-Sport watch geschikt voor alle denkbare sporten. Dus niet alleen voor surfen, maar ook voor hardlopen, fietsen, roeien, zwemmen, trailen etc. etc. De batterijcapaciteit is extreem goed, met 1x laden houdt hij het met gemak een paar weken vol. 

Het horloge is licht in gewicht en zeer stevig gebouwd. Het titanium frame, saffierglas scherm en 100 meter waterdichtheid zorgen voor ultieme duurzaamheid. Met slechts 59 gram inclusief horlogeband kun je de Apex Pro meenemen op vrijwel elk avontuur waarvan je maar kunt dromen. Het soepele siliconen bandje is lang genoeg om ook over je surfpak te dragen.

Het horloge is volledig aan te passen aan je persoonlijke voorkeuren. Elk schermveld kun je aanpassen zoals jij dat wilt. De Apex Pro is voorzien van een touchscreen die ook in het water prima werkt, maar wil je liever dat de schermen automatisch rouleren? Dan kan natuurlijk ook!
Coros werkt zeer intuïtief, zowel de Coros app als het horloge. Een uurtje spelen en het horloge heeft geen geheimen meer voor je.

De Apex Pro is voorzien van:
Optische Pulse Oximeter
Optische Hartslag Monitor
Barometrische hoogtemeter
Accelerometer
Kompas
Gyroscope
Thermometer

De Apex Pro kun je vergelijken met de topmodellen van Garmin en Suunto, met het grote verschil dat de Coros ook native geschikt is voor windsurfen. 

Meer informatie
Merk Coros
Schrijf uw eigen review
Schrijf een reviewCoros Apex Pro Watch
Veelgestelde vragen
Geen vragen gevonden.
Heb je vragen over dit product?