Actie Prolimit / Point-7!

Time to get your gear ready!?
De zomermaanden zijn voorbij en er komt weer goede wind aan!
Heb jij je materiaal tiptop in orde voor mooie herfst & wintersessies?

Om je hierbij te helpen hebben wij een mooie actie voor je klaarstaan. Je ontvangt nu tijdelijk 15% korting op onze point-7 zeilen uit 2021. Daarnaast geven we je bij aanschaf van dit nieuwe point-7 zeil met bijpassende mast ook 50% korting op een Prolimit Trapeze en/of set trapezelijnen! Wat wil je nog meer? 

Hoe werkt het? 
Selecteer jouw gewenste Point-7 zeil met bijpassende mast + de Prolimit trapeze en/of trapezelijnen die je graag wilt hebben. Voeg ze toe in je winkelwagentje en je ontvangt 50% korting op de Prolimit trapeze en/of trapezelijnen. Even langskomen in de winkel mag natuurlijk ook! 

Point-7 deal: alle 2021 zeilen 15% in prijs verlaagd!

 1. Point-7 AC-X 2021 Point-7 AC-X 2021
  Point-7 AC-X 2021
  Point-7 Point-7 AC-X 2021
  Vanaf € 535,00 Normale prijs € 629,00
 2. AC-Z Race Simplicity
  AC-Z Race Simplicity
  Point-7 AC-Z Race Simplicity
  Vanaf € 552,00 Normale prijs € 649,00
 3. Point-7 AC-K Pro 2021
  Point-7 AC-K Pro 2021
  Point-7 Point-7 AC-K Pro 2021
  Vanaf € 544,00 Normale prijs € 639,00
 4. Point-7 AC-ONE 2021
  Point-7 AC-ONE 2021
  Point-7 Point-7 AC-ONE 2021
  Vanaf € 637,00 Normale prijs € 749,00

Ben je racer, freeracer of freerider? Wij hebben het geschikte zeil voor je liggen!
ACX, ACZ, ACK-PRO, AC-ONE: verschillende types met verschillende kenmerken en eigenschappen! Weten welk zeil het meest geschikt is voor jou? Hieronder gaan we kort ons aanbod point-7 zeilen bij langs!

Point-7 AC-X 2021 – Freeride
De ACX is ontworpen voor freeriders & snelheidsfanaten die niet houden van gedoe met cambers. Gedoe tijdens het optuigen, cambers die niet meteen omslaan na de gijp: cambers zijn niet voor iedereen weggelegd. Geldt dit ook voor jou? Niet getreurd, de ACX zal jouw vriend zijn!

Als je een snel slalom- of freerace-board gebruikt, dat de krachten en acceleratie van de ACX aankan, zul je met dit zeil zelfs veel slalomsurfers kunnen verslaan op het water. We durven wel te stellen dat 80% van de windsurfers met dit zeil hogere snelheden bereiken dan met een full camber zeil. Het is namelijk veel makkelijker om het maximale uit de ACX te halen! De uitstekende balans in het zeil (drukpunt stabiel) zorgt voor gelijke druk op beide armen en zorgt dat je relaxed je vaaruren maakt. Je gaat voor de ACX als je een mooi en snel freeride/freerace zeil zoekt dat makkelijk is op te tuigen, zonder cambers met geweldige rotatie!

Het monofilm van de ACX is zwart. Of je er wel doorheen kunt kijken, wordt ons vaak gevraagd. Jazeker! Al lijkt het zeil op de wal soms niet transparant, op het water zie je alles crisp and clear :)
De ACX is beschikbaar in twee kleuren, zwart en geel. Welke kleur heeft jouw voorkeur?

Point-7 AC-Z 2021 – Freeride/Freerace
Heb je wel eens gedroomd van camberloos zeil met dezelfde eigenschappen en prestaties als die van een camberzeil? De ACZ komt heel dichtbij! 

Point-7 claimt dat de ACZ beide is: zowel een camberzeil als camberloos zeil. Maar wat bedoelen ze hier precies mee? Onder de giek heeft de ACZ een camberprofiel: een brede masthoes en twee cambers. Boven de giek heeft de ACZ de eigenschappen van een no-camber zeil, een smalle camberloze mastslurf. Dit moet dezelfde geweldige race-ervaring bieden die je hebt met een camberzeil. Varen met de ACZ zal veel slalomsurfers eenzelfde kick geven als het varen met een camberzeil. 

Het grootste voordeel van de ACZ: met de ACZ heb je een zeil in handen dat je board zal railen net zoals een race zeil doet, met daarbij het gemak van een camberloos zeil tijdens de waterstart en in de gijp. De smalle mastslurf in het bovenste deel van het zeil zal ervoor zorgen dat niet je hele mastslurf vol loopt met water. Waterstarten is dus lichter. Ook zal de zeilrotatie van de ACZ soepel zijn!

Point-7 AC-K 2021 – Freerace/Race
De ACK-Pro is net als de AC-One een racemonster. Ook met de ACK zul je het maximale uit je sessie kunnen halen. Het verschil tussen de ACK-Pro en een volledig racezeil als de AC-One is dat deze de kracht hebben die nodig is voor zware PWA-riders om extra snel te accelereren of met veel power de gijp uit te komen voor radicale PWA-wedstrijden of speedevenementen. 

De ACK is geschikt voor jou als je op zoek bent naar een lichter en makkelijker fullrace zeil. Met de ACK-Pro haal je vergelijkbare eindsnelheden, en heb je een zeil in handen waarmee die perfecte gijp uitvoeren net iets eenvoudiger is. Door niet te hoeven trekken aan een volledig fullrace zeil met extra veel power in de voorzijde van het zeil, bespaar je net dat beetje energie besparen om meer uren te kunnen maken op het water. Ook waterstarten zal net iets gemakkelijker en lichter gaan door een iets dunnere masthoes. 

Freeriden kun je het niet noemen, de ACK-Pro is niets minder dan pure acceleratie, snelheid en controle. Dit zul je ervaren als je de ACK-Pro volledig dicht trekt. Het zeil zal blijven versnellen en door makkelijke rotatie zul je blijven gaan zonder te veel kracht te gebruiken. Met de ACK-Pro hoef je bij toenemende wind ook minder snel over te stappen op een kleinere maat. Door het idee van Point-7 luchtstroom en loose leech van het zeil zul je minder snel overpowered staan. 

Point-7 AC-ONE 2021 - Race
De AC-One is ontworpen voor slalom- en speedsurfers die willen aanvallen! Met de AC-One kies je voor maximale acceleratie, eindsnelheid en power na de gijp. Wil je niet alleen op het podium staan, maar gewoon winnen? De AC1 is #Bornto07 #Borntowin!

Met zijn opzet van enkel drie cambers en zeven latten roteert het zeil gemakkelijk en snel. Door het ontwerp met veel power voorin, wordt veel downforce gecreëerd. De AC-One zal je board hierdoor naar beneden blijven drukken. Zo voorkom je een ongewilde vliegende neus of crash. Met de AC-One kies je naast maximale snelheid dus ook voor controle! Daarnaast kun je het board met de AC-One en de nodige ervaring laag en stabiel houden op de chop, zodat je ook hierin onverslaanbaar bent!

Kom je er na het lezen van bovenstaande teksten nog niet helemaal uit en heb je advies op maat nodig? We gaan graag het gesprek met je aan om je passend advies te geven! Kom langs in de winkel, bel, mail of stuur een berichtje via WhatsApp!