Fanatic

Fanatic Blast HRS

Al vanaf € 1.599,00
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
CONF-BLAHR
Ga voor dit board als je op zoek bent naar een gemakkelijk en fijn freeride board met een goede acceleratie

Hulp nodig? Vraag Jordy!

Surfcenter teamrider Jordy Vonk helpt je graag op weg met jouw vragen!

Oude gear?

Uitgegroeid uit je huidige surfmateriaal? Of verliefd geworden op het nieuwste model? Dan heb je vast wat in te ruilen. Ook dat kan bij Surfcenter! Helpen we je zelfs daar zelfs graag bij. Want wat voor jou niet meer goed genoeg is, is voor anderen vaak de perfecte start om met windsurfen te beginnen of een volgende stap te zetten.

Nu inruilen

Have a blast!

De Blast is een van de freeride boards uit de range van Fanatic. De Blast, wat in het Nederlands vertaald ontploffing betekent, is een stabiel board dat zelfs op hoge snelheden goed presteert. Trek je zeil zo veel aan als je maar wilt, zachtjes aangetrokken of volledig dichtgetrokken: de blast reageert onmiddellijk en houdt de snelheid met gemak door de gijp. Have a blast!

De Blast is een gemakkelijk freeride board. Op het rechte stuk snel en comfortabel, maar ook in de gijp steelt het board de show! De Blast is licht in gewicht en heeft een brede windrange. Met de zachte, comfortabele voetbanden kun jij het board comfortabel stabiel sturen over het water en de golven. 

De brede neus en smalle achterkant geven goede acceleratie en controle. 

Ga voor dit board als je op zoek bent naar een gemakkelijk en fijn freeride board met een goede acceleratie. Ten opzichte van de Jag is de Blast nog iets gemakkelijker te controleren. Ga jij voor een blast op het water en vind je een comfortabele sessie fijn: dan is dit freeride board voor jou!

Kenmerken:

  • Een modern strak design
  • Een stabiel board dankzij de wijde neus en achterkant
  • Makkelijk hanteerbaar
  • Beschikbaar in HRS en LTD
Specificaties
Merk Fanatic
Kleur Turquoise
Discipline Freeride
Product SC Expert Product Expert Jordy Vonk
Schrijf uw eigen review
Schrijf een reviewFanatic Blast HRS
Veelgestelde vragen
Geen vragen gevonden.
Heb je vragen over dit product?