GA Sails

Gaastra sails is opgericht in 1897, en al snel wisten ze deel uit te maken van de top van de markt. Vanaf 1980 behaalden ze verschillende records op en naast het water. Het doel van Gaastra is om functioneel materiaal te leveren van de hoogste kwaliteit. Veel grote namen maakten deel uit van team Gaastra in de zoektocht naar het perfecte zeil, waaronder onder andere Robby Naish en de Pritchard brothers. Gaastra is een van de enige merken in de surfbranche met een eigen fabriek in China. Het monofilm (zeildoek) dat wordt gebruikt wordt door Gaastra zelf geproduceerd in Taiwan.

Gaastra probeert telkens gebruik te maken van de beste materialen die beschikbaar zijn in de markt en richt zich op duurzaamheid, prestatie en prijs van haar producten.

Om de prestatie van zeilen te blijven ontwikkelen en verbeteren heeft Gaastra een team samengesteld dat prototype producten test. Dit team bestaat onder andere uit de Freestylers Youp Schmit en Nederlander Davy Scheffers, welke varen met de Gaastra Pure. Gaastra is ook een van de voorlopers in de ontwikkeling van foil-racezeilen. Sebastiaan Koerdel werd in 2018, op een van de eerste windfoil-evenementen, tweede in de PWA foilwordcup met de Vapor Air.

Meer weten over alle teamriders en hun achtergrond? Neem dan eens een kijkje op:
https://ga-windsurfing.com/team/
Filteren
Positie
Product Naam
Prijs
SUP peddel lengte
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
4 producten
12
24
36
Filteren
Positie
Product Naam
Prijs
SUP peddel lengte
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
4 producten
12
24
36