Een beter mileu

Van alle watersporten hebben windsurfen, foilen, wingfoilen en SUPpen de minste impact op ons milieu. Een aantal grote merken zoals bijvoorbeeld Fanatic en Starboard hebben het milieu-denken al in een ver stadium doorgevoerd in hun productieproces. Een stap in de goede richting vinden wij! Bij Surfcenter zijn wij ook actief bezig onze Carbon Footprint te reduceren. 

Wat is oud?
Wij zijn van mening dat ouder materiaal vaak prima een 2de  of 3de leven kan krijgen bij een nieuwe eigenaar. Wij ruilen daarom graag je oude spul in om er een nieuwe eigenaar jarenlang plezier van te geven! 

Kapot is niet afgeschreven!
Een deuk of gat in het board, of een zeil met een scheur is écht niet afgeschreven. Wij hebben diverse specialisten in ons netwerk die op een hoogwaardige wijze je setje kunnen herstellen zodat je er nog jaren plezier van kunt hebben. 

Verpakkingen
De afgelopen jaren zien wij gelukkig steeds vaker dat verpakkingen zijn gemaakt van gerecycled karton en niet meer van plastic en piepschuim. Maar ook deze kartonnen verpakkingen kunnen vaak best nog wel een keer worden gebruikt. Schrik dus niet als je in onze webhop iets van Naish bestelt en je het in een doos van Starboard krijgt geleverd…. Op jaarbasis scheelt dat honderden kilo’s aan verpakkingsmateriaal! En beter milieu begint bij jezelf.