Coros Apex Pro Watch

Waardering:
100 % of 100
Vanaf € 499,99
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
CONF-APEXPRO

Hulp nodig?

Vraag gear-guru Jan-Willem

Oude gear?

Uitgegroeid uit je huidige surfmateriaal? Of verliefd geworden op het nieuwste model? Dan heb je vast wat in te ruilen. Ook dat kan bij Surfcenter! Helpen we je zelfs daar zelfs graag bij. Want wat voor jou niet meer goed genoeg is, is voor anderen vaak de perfecte start om met windsurfen te beginnen of een volgende stap te zetten.

Nu inruilen

Coros Apex Pro

Wil jij weten hoe snel je bent? Dan is de Coros Apex Pro het GPS-horloge die je dat vertelt. Coros heeft samen met GPS-Speedsurfing.com een speciale windsurf/speedsurf mode ontwikkelt die je instant feedback op het water geeft van je snelheden en afstand. Wat extra makkelijk is, is dat je resultaten direct op de GPS-Speedsurfing.com beschikbaar zijn om te posten. 

De Apex Pro is een Multi-Sport watch geschikt voor alle denkbare sporten. Dus niet alleen voor surfen, maar ook voor hardlopen, fietsen, roeien, zwemmen, trailen etc. etc. De batterijcapaciteit is extreem goed, met 1x laden houdt hij het met gemak een paar weken vol. 

Het horloge is licht in gewicht en zeer stevig gebouwd. Het titanium frame, saffierglas scherm en 100 meter waterdichtheid zorgen voor ultieme duurzaamheid. Met slechts 59 gram inclusief horlogeband kun je de Apex Pro meenemen op vrijwel elk avontuur waarvan je maar kunt dromen. Het soepele siliconen bandje is lang genoeg om ook over je surfpak te dragen.

Het horloge is volledig aan te passen aan je persoonlijke voorkeuren. Elk schermveld kun je aanpassen zoals jij dat wilt. De Apex Pro is voorzien van een touchscreen die ook in het water prima werkt, maar wil je liever dat de schermen automatisch rouleren? Dan kan natuurlijk ook!
Coros werkt zeer intuïtief, zowel de Coros app als het horloge. Een uurtje spelen en het horloge heeft geen geheimen meer voor je.

De Apex Pro is voorzien van:
Optische Pulse Oximeter
Optische Hartslag Monitor
Barometrische hoogtemeter
Accelerometer
Kompas
Gyroscope
Thermometer

De Apex Pro kun je vergelijken met de topmodellen van Garmin en Suunto, met het grote verschil dat de Coros ook native geschikt is voor windsurfen. 

 

Link naar de laatste versie van de 'Settings Coros Speedsurfing Mode'

Meer informatie
Merk Coros
Schrijf uw eigen review
Schrijf een reviewCoros Apex Pro Watch
Veelgestelde vragen
Waarom bieden jullie alleen de Vertix en Apex Pro aan?

Hi! Dit zijn de enige Coros modellen met een watersportmodus en zijn daarmee geschikt voor windsurfen dus vandaar dat wij alleen deze 2 modellen aanbieden.


Ik heb gehoord dat er voor een betrouwbare snelheidsmeting Doppler nodig is. Heeft Coros dat?

Yep. Coros maakt gebruik van Doppler. Maar Doppler meting alleen is niet voldoende. Voor een betrouwbare meting zijn ook Kalman filters, COG, SOG, Hdop en het aantal satellieten nodig. Coros gebruikt al deze waarden voor de snelheidsbepaling. In het ....

Ik heb gelezen dat de Coros dezelfde GPS-chip heeft als bijvoorbeeld Suunto en Garmin. Zijn die net zo geschikt voor windsurfen?

Hoi, bedankt voor deze vraag. Nee. GPS-speedsurfing.com heeft samen met Coros deze functionaliteit gemaakt. De andere merken maken op dit moment geen gebruik van de COG, SOG etc.

Wat is het verschil tussen de Apex Pro en Vertix

Bedankt voor je vraag! Het betreffen verschillende types. De Vertix heeft nog meer mogelijkheden en is robuuster. Qua functionaliteit voor windsurfen is er echter GEEN verschil. een compleet overzciht van alle specs is hier te vinden https://coros....

Hoe vaak per seconde wordt het GPS signaal opgevangen?

De Coros pulst exact 1x per seconde. In de praktijk is dat prima. Er zijn ook andere devices die 5x of 10x per seconde pulsen. Deze hebben theoretisch een hogere nauwkeurigheid, in de dagelijkse praktijk zijn die verschillen verwaarloosbaar. Uitzondering...

Waarom is dit windsurf horloge zo prijzig?

De Coros modellen zijn niet alleen geschikt voor het windsurfen, maar ook voor vrijwel alle andere sporten. Het is een multifunctional van hoge kwaliteit. Andere devices die gunstiger zijn qua prijs, zijn de Motion / Motion Mini en de Locosys GW60. Deze...

Hoe krijg ik mijn gegevens op GPS-speedsurfing.com?

Heb je een account op dit platform, dan kun je eenmalig je horloge koppelen aan je account. Vanaf dat moment worden je surfdata automatisch geupload. Het enige wat je daarna nog moet doen is je sessie publiceren via de site.

Heb je vragen over dit product?