Point-7 ADJUSTABLE OUTHAUL - 20ACSP02 Zwart - Windsurf Acces Vorige Point-7 ADJUSTABLE OUTHAUL - 20ACSP02 Zwart - Windsurf Acces
Point-7

Double Cleat Extension SDM

Vanaf € 99,00
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
CONF-DOCLEXSD

Hulp nodig?

Vraag gear-guru Jan-Willem

Oude gear?

Uitgegroeid uit je huidige surfmateriaal? Of verliefd geworden op het nieuwste model? Dan heb je vast wat in te ruilen. Ook dat kan bij Surfcenter! Helpen we je zelfs daar zelfs graag bij. Want wat voor jou niet meer goed genoeg is, is voor anderen vaak de perfecte start om met windsurfen te beginnen of een volgende stap te zetten.

Nu inruilen

Sterke mastvoet geschikt voor veel zeilen!
De Point-7 Aluminium verlenger is stevig en veelzijdig. Het gebruikte aluminium is van stevig T8-materiaal. Doordat de verlenger aan beide kanten een bevestigingsclip heeft, kun je het zeil zowel aan stuurboord- als aan bakboordzijde optuigen. Point-7 zeilen worden opgetuigd aan de bakboordzijde, maar de Point-7 verlenger kun je dus ook gebruiken in een zeil dat je aan de stuurboordzijde optuigd! Het enige wat je dan moet doen is het touw bevestigen aan de andere zijde van de verlenger. 

De Point-7 verlenger heeft een eenvoudig systeem om de lengte juist in te stellen; met een verplaatsbare ring kun je het in no-time verschuiven naar de plaats die jij wilt. Daarnaast wordt de verlenger geleverd met sterk touw van vier millimeter. Vier millimeter is relatief dun en hierdoor zal aantrekken dan ook minder zwaar zijn. Zelfs met zwaardere zeilen zal het aantrekken nog goed te doen zijn. Ook is gekozen voor een extra lang touw, zodat je niet tekortkomt tijdens het optuigen. De verlenger heeft onder drie katrollen, en kan ook gebruikt worden in een zeil dat vier katrollen heeft. 

De verlenger is geschikt voor alle SDM-masten en vooral ook geschikt voor slalomzeilen, aangezien het daarvoor extra is verstevigd. 

Voordelen: 

  • Optuigen aan zowel bakboord -als stuurboordzijde 
  • Stevig 
  • Makkelijk verstelbaar
  • Geleverd met sterk en extra lang touw
Meer informatie
Merk Point-7
Schrijf uw eigen review
Schrijf een reviewDouble Cleat Extension SDM
Veelgestelde vragen
Geen vragen gevonden.
Heb je vragen over dit product?