Duotone S_PACE 2021 Vorige Duotone S_PACE 2021
Duotone

Duotone E_Pace 2021

Al vanaf € 509,00 Regular Price € 679,00
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
CONF-DUO_E_PACE_21
De E-Pace is de trots van Duotone. De E-Pace is één van de meest gebruikte en bekendste freeride zeilen en heeft al veel mensen enthousiaster gemaakt voor het windsurfen.

Hulp nodig? Vraag Jordy!

Surfcenter teamrider Jordy Vonk helpt je graag op weg met jouw vragen!

Oude gear?

Uitgegroeid uit je huidige surfmateriaal? Of verliefd geworden op het nieuwste model? Dan heb je vast wat in te ruilen. Ook dat kan bij Surfcenter! Helpen we je zelfs daar zelfs graag bij. Want wat voor jou niet meer goed genoeg is, is voor anderen vaak de perfecte start om met windsurfen te beginnen of een volgende stap te zetten.

Nu inruilen

Gemakkelijk het water op met minimale uitrusting

De E-Pace is de trots van Duotone. De E-Pace is één van de meest gebruikte en bekendste freeride zeilen en heeft al veel mensen enthousiaster gemaakt voor het windsurfen. Het grote voordeel van de E-Pace is dat je een E-Pace range van 2021 kunt samenstellen waarbij je enkel twee masten nodig hebt! Het doel van Duotone was om een zeil te maken dat windsurfen ongecompliceerder maakt. Zoals je waarschijnlijk weet is windsurfen is een materiaal intensieve sport, maar met de E-Pace van Duotone kies je voor maximale FUN met minimale surfuitrusting.  De E-Pace is gemakkelijk op te tuigen door een nieuw ‘quick rigging’ concept . De hoeveelheid downhaul in het zeil geeft twee dimensies aan één zeil. Met een MIN en MAX trim punt voor downhaul kan je het zeil zo trimmen zodat je een grote windrange bereikt en met een zeil een complete andere beleving kunt creëren in minimale en maximale wind condities. Op de minimale setting accelereert het zeil krachtig en kan je met een minimaal vlaagje planeren. Dit maakt het zeil ook geschikt voor het foilen. Dus mocht plannen hebben om in de toekomst te gaan foilen of ben je op zoek naar een zeil waarmee je zowel kan freeriden als foilen. De E-Pace voldoet aan deze wens. Op de maximale setting levert de E-Pace eindeloze snelheid en controle, zelfs is het zeil goed te hendelen als je een beetje overpowered staat, dit komt door de grote variatie in loose leech die je het zeil kunt geven. 

Bij Duotone geven ze om het milieu. Ze streven naar de meest duurzame zeilen op de markt. Zeilen worden ontworpen om langer mee te gaan en bij aanschaf van een zeil bij Duotone wordt er voor gezorgd dat de CO2 die vrijkomt bij het maken en transporteren van jouw  zeil gecompenseerd word.   

Met de E-Pace kan je dus met weinig wind al snel planeren. De acceleratie is goed en de handeling en gemak van het zeil maakt het plaatje compleet. Kies je voor minimale surfuitrusting en ben je op zoek naar een zeil dat makkelijk aan planeert? De E-pace is dan een geschikte optie.

Kenmerken:

  • Brede windrange 
  • Minimaal mastconcept: je kan een E-Pace range samenstellen met twee masten. 
  • Geschikt voor foilen 
  • Snel planeren en makkelijk handelbaar 

Combinatie
De E-Pace is getest op Fanatic boards (onder andere Fanatic Jag) en bekend is dat dit een goede combinatie is. Ook zal het board goed presteren op freeride, freerace en slalom boards van andere merken.

Specificaties

Specificaties
Merk Duotone
Discipline Freeride
Product SC Expert Product Expert Jordy Vonk
Board volume 111 liter

Reviews

Schrijf uw eigen review
Schrijf een reviewDuotone E_Pace 2021

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
Geen vragen gevonden.
Heb je vragen over dit product?