Duotone Warp_Fin 20.21 Vorige Duotone Warp_Fin 20.21
Duotone

Duotone Warp_Fin 20.22

Al vanaf € 1.379,00
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
Duotone Warp_Fin 2022

LET OP: OP=OP

BESTEL EEN WARP 20.22 EN ONTVANG GRATIS EEN PLATINUM 20.21 MAST!

Bestel je warp en de mast wordt automatisch meegerekend!

Let op: OP=OP, mochten de masten uitverkocht zijn nemen wij na je bestelling contact met je op!

Hulp nodig? Vraag Jordy!

Surfcenter teamrider Jordy Vonk helpt je graag op weg met jouw vragen!

Oude gear?

Uitgegroeid uit je huidige surfmateriaal? Of verliefd geworden op het nieuwste model? Dan heb je vast wat in te ruilen. Ook dat kan bij Surfcenter! Helpen we je zelfs daar zelfs graag bij. Want wat voor jou niet meer goed genoeg is, is voor anderen vaak de perfecte start om met windsurfen te beginnen of een volgende stap te zetten.

Nu inruilen

Het slalom-wapen van Jordy Vonk ook geschikt voor jou?
De Duotone Warp is eerste keus voor veel slalommers, onder wie ook worldcuppers als Jordy Vonk en Pierre Mortefon. Pierre won in 2019 de PWA met dit zeil. Het is dus bewezen een van de voorlopers als het gaat om slalom-performance!

De Warp staat bekend om zijn geweldige acceleratie en controle, wat erg belangrijk is om mee te komen op het hoogste niveau. Het zeil voelt licht aan en heeft een diep profiel wat zorgt voor maximale snelheid.

De range van de Warp is in 2021 opgesplitst in 2 delen: Warp vin voor optimale vinprestaties, en Warp foil, gericht op de foil. 

Nieuwe eigenschappen
De outline van 2021 is grotendeels gelijk aan het ontwerp van de 2020-uitvoering. Het grootste verschil tussen de Warp 2020 en Warp 2021 is dat de 2021-versie een verkorte gieklengte heeft om het profiel nog iets meer naar voren te brengen. Hierdoor kost het minder kracht en geeft het meer controle bij veel wind.  

Met de Duotone Warp kies je voor maximale snelheid, acceleratie en controle in welke omstandigheden dan ook! Wel is de Warp erg technisch. Door een dieper profiel en cambers is het zeil lastiger te besturen. Ook zal het voor een surfer zonder de nodige knowhow niet veel bijdragen aan een hogere eindsnelheid. Wil je een snellere sessie maar weet je niet of dit zeil geschikt voor je is? Neem dan ook de S-Pace en E-Pace mee in je overweging. Kom je er zelf niet uit? Neem dan even contact met ons op. Met Jordy Vonk in ons team kunnen we je vast en zeker een passend advies geven! 

Duotone-zeilen zijn gemaakt voor jarenlang plezier. Er is zeer veel aandacht besteed aan de keuze van de materialen en de stiksels. Ook na jaren intensief gebruik, blijven Duotone-zeilen prima! 

Voordelen

  • Snel!
  • Goede acceleratie en controle
  • PWA racewinnend ontwerp
  • Garantie voor jarenlang plezier

 

Specificaties

Specificaties
Merk Duotone
Kleur Gemengd
Discipline Slalom / Speed
Product SC Expert Product Expert Jordy Vonk
Board volume 111 liter

Reviews

Schrijf uw eigen review
Schrijf een reviewDuotone Warp_Fin 20.22

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
Geen vragen gevonden.
Heb je vragen over dit product?