Severne Fox V2 95 Vorige Severne Fox V2 95
Fanatic

Fanatic Gecko HRS 2021

Al vanaf € 1.599,00
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
CONF-FANATICGECKOHRS2021
Vanaf je allereerste runs tot aan volledige planerende powergijben, de Gecko HRS helpt je om het volgende niveau te bereiken!

Hulp nodig? Vraag Jordy!

Surfcenter teamrider Jordy Vonk helpt je graag op weg met jouw vragen!

Oude gear?

Uitgegroeid uit je huidige surfmateriaal? Of verliefd geworden op het nieuwste model? Dan heb je vast wat in te ruilen. Ook dat kan bij Surfcenter! Helpen we je zelfs daar zelfs graag bij. Want wat voor jou niet meer goed genoeg is, is voor anderen vaak de perfecte start om met windsurfen te beginnen of een volgende stap te zetten.

Nu inruilen
De Fanatic Gecko, een makkelijk controleerbaar freeride board! De vrij dunne en brede vorm samen met de verschillende volume mogelijkheden is elk model perfect in verhouding voor een verbazingwekkend stabiele en tegelijkertijd zeer sportieve rit. De dunne rails tonen hun prestatie vooral bij het gijpen en bieden de beste grip in alle bochten. Met dit board kun jij dus leren om jouw gijpen tot een succes te brengen! Daarnaast zorgen zowel de brede tail als het grote planeeroppervlak altijd voor veel controle tijdens het surfen zodat je met gemak tussen twee windstoten door kunt planeren.
Specificaties
Merk Fanatic
Kleur Turquoise
Discipline Freeride
Product SC Expert Product Expert Jordy Vonk
Schrijf uw eigen review
Schrijf een reviewFanatic Gecko HRS 2021
Veelgestelde vragen
Geen vragen gevonden.
Heb je vragen over dit product?