Naish Assault S25 Vorige Naish Assault S25
Fanatic

Fanatic Viper 2020

Al vanaf € 1.749,00
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
CONF-Fanatic Viper 2020
Het meest succesvolle beginnersboard voor de hele familie!

Hulp nodig? Vraag Jordy!

Surfcenter teamrider Jordy Vonk helpt je graag op weg met jouw vragen!

Oude gear?

Uitgegroeid uit je huidige surfmateriaal? Of verliefd geworden op het nieuwste model? Dan heb je vast wat in te ruilen. Ook dat kan bij Surfcenter! Helpen we je zelfs daar zelfs graag bij. Want wat voor jou niet meer goed genoeg is, is voor anderen vaak de perfecte start om met windsurfen te beginnen of een volgende stap te zetten.

Nu inruilen
De Fanatic Viper is een beginnersboard. Het is ontworpen om mee te leren windsurfen en wordt ook door veel windsurfscholen gebruikt. Het board is bedoeld om de eerste meters windsurfen zo makkelijk en comfortabel mogelijk te maken. Het board is breed en heeft veel volume. Hierdoor kun je je beter focussen op je evenwicht en zul je minder vaak in het water vallen. Op deze manier krijg je de basis dan ook snel onder de knie. 
De Viper is bedoeld voor de eerste fase: zeil optrekken, rakjes varen en eenvoudig overstag en gijpen. Dit board is niet ontworpen om heel snel mee te gaan: het is een beginnersboard. Wel heeft het voetbanden zodat je met meer wind goed kunt oefenen en je eerste ervaringen kunt opdoen met voetbanden en trapeze!
 
Ga voor dit board als je nog geen of weinig windsurfervaring hebt en nog moeite hebt met de basis. Het board is geschikt voor de eerste stap tot aan planeren! 
Heb je de basis onder de knie, dan kun je na gaan denken over een freerideboard zoals de Gecko. Maar doe dat pas als de Viper echt geen geheimen meer voor je heeft!
 
Voordelen
  • Geschikt voor beginners
  • Breed en stabiel board 
  • Voetbanden

 

Specificaties
Merk Fanatic
Kleur Turquoise
Discipline Entry level
Product SC Expert Product Expert Jordy Vonk
Schrijf uw eigen review
Schrijf een reviewFanatic Viper 2020
Veelgestelde vragen
Geen vragen gevonden.
Heb je vragen over dit product?