Severne

Foil Glide

Al vanaf € 759,00
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
CONF-FOIGLI

Hulp nodig? 

Surfcenter gear-guru Jan Willem helpt je graag verder! Bel naar 0850 481 281 of e-mail je vraag.

Oude gear?

Uitgegroeid uit je huidige surfmateriaal? Of verliefd geworden op het nieuwste model? Dan heb je vast wat in te ruilen. Ook dat kan bij Surfcenter! Helpen we je zelfs daar zelfs graag bij. Want wat voor jou niet meer goed genoeg is, is voor anderen vaak de perfecte start om met windsurfen te beginnen of een volgende stap te zetten.

Nu inruilen

Meer windsurfen. Dat is voor veel windsurfers de reden om te beginnen met foilen. Met veel minder wind kun jij al over het meer vliegen terwijl de ‘traditionele windsurfer’ nog zit te wachten op het strand. Dat is precies waarvoor de Severne Foil Glide 2 bedoeld is. Met dit freeride zeil wordt het kinderspel om te leren foilen. Het zeil is ultralicht en is high-aspect gesneden, wat betekent dat het zeil hoger is met een kortere giek. Deze eigenschappen zijn gebaseerd op de HyperGlide-zeilen van Severne en zorgen ervoor dat jij met zo’n 8 knopen wind kunt planeren boven het water. 

Severne heeft bij deze tweede versie van de Foil Glide voor vijf of zes zeillatten gekozen om jou de meeste stabiliteit op de foil te bieden. Door de cambers in het zeil valt het drukpunt precies op de goed plek, waardoor je de optimale lift bereikt. Dit is hét zeil om plezier te hebben op de foil.

Specificaties
Merk Severne
Product SC Expert Product expert Jan Willem
Schrijf uw eigen review
Schrijf een reviewFoil Glide
Veelgestelde vragen
Geen vragen gevonden.
Heb je vragen over dit product?