Glide Wind HP 15 Vorige Glide Wind HP 15
Point-7

F1.E Hybrid Slalom

Vanaf € 739,00
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
CONF-F1EHS

Hulp nodig?

Vraag gear-guru Jan-Willem

Oude gear?

Uitgegroeid uit je huidige surfmateriaal? Of verliefd geworden op het nieuwste model? Dan heb je vast wat in te ruilen. Ook dat kan bij Surfcenter! Helpen we je zelfs daar zelfs graag bij. Want wat voor jou niet meer goed genoeg is, is voor anderen vaak de perfecte start om met windsurfen te beginnen of een volgende stap te zetten.

Nu inruilen

De F1E: Veelzijdig hybride zeil voor foil en vin! 

De F1E is het nieuwe zeil in de range van Point-7. De foilrange van Point-7 bestaat nu uit drie opties: voor slalom, een optie voor up- en downwind en deze hybride versie. 

De F1E is geschikt voor recreatieve surfers. De E staat voor Electrifying Hybrid, een nieuw en uniek zeilconcept dat is ontworpen om zowel mee te foilen als mee te slalommen of freeriden. 

Maximaal windbereik
Met de F1E kies je voor een maximaal windbereik. Met wind vanaf 8-10 knopen kun je planeren op de foil tot rond de 13-15 knopen. Daarna kun je de F1E gebruiken met normale vin en blijven surfen tot meer dan 20 knopen! 

Veelzijdig

De F1E is veelzijdig. Je kunt ermee foilen, gebruiken op een slalom, freerace of freeride board! De F1E is geschikt voor allemaal! Het ontwerp heeft veel overeenkomsten met de Point-7 ACZ. Met onderin twee cambers zal het zeil voldoende druk geven en snel aanplaneren. Boven de giek is de mastslurf minder breed, wat ‘m licht maakt. Met enkel twee cambers zal het zeil zowel op de foil als op normaal windsurfboard goed roteren. Ook waterstarten zal licht zijn. 


Kenmerken:

  • Maximaal windbereik 
  • Het enige grote zeil dat je nodig zal hebben
  • Foil en vin: veelzijdig
  • Licht 
  • Goede rotatie 
  • Uniek concept
Meer informatie
Merk Point-7
Discipline Freerace, Foil
Schrijf uw eigen review
Schrijf een reviewF1.E Hybrid Slalom
Veelgestelde vragen
Geen vragen gevonden.
Heb je vragen over dit product?