Foil Glide Vorige Foil Glide
Duotone

F_PACE

Vanaf € 855,00
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
CONF-F_PACE

Hulp nodig?

Vraag gear-guru Jan-Willem

Oude gear?

Uitgegroeid uit je huidige surfmateriaal? Of verliefd geworden op het nieuwste model? Dan heb je vast wat in te ruilen. Ook dat kan bij Surfcenter! Helpen we je zelfs daar zelfs graag bij. Want wat voor jou niet meer goed genoeg is, is voor anderen vaak de perfecte start om met windsurfen te beginnen of een volgende stap te zetten.

Nu inruilen

Ongestoord over het water vliegen met de F-Pace: oneindig veel foil-fun! 

Met de F-Pace kun jij met minimale wind planeren op de foil. De F-Pace maakt foilen leren gemakkelijker en als je het kunstje eenmaal beheerst, is de F-Pace een heerlijk zeil om gemakkelijk en licht over het water te vliegen. De F-Pace is een zeil voor iedere foiler: de maten tot en met 5,8 hebben 4 latten en dit maakt het zeil bijzonder licht. Ideaal voor beginners en gevorderde foil-riders! Vanaf de 6.4 is er een extra (3/4e) lat, om de stabiele feeling van het zeil ook terug te laten komen in de grotere maten. 

De F-Pace heeft een slanke en hoge outline. Hierdoor kun je het zeil gebruiken met een lichte en korte giek. De korte gieklengte zorgt ook voor makkelijke handeling op de foil,  hierdoor zal je als ervaren foiler de foilgijp snel onder de knie krijgen. 

De top en onderzijde van het zeil hebben sterk X-ply monofilm. Hierdoor zal het zeil minder snel beschadigen bij een crash. 

Onze teamrider Jordy Vonk heeft ervaring met de F-Pace. Hij heeft de F-pace zeilen uitvoerig getest en bij vragen kun je dus altijd bij ons terecht! Enthousiast over de F-Pace? Hieronder een filmpje van Jordy in actie met de F-Pace 2020! 


Meer informatie
Merk Duotone
Schrijf uw eigen review
Schrijf een reviewF_PACE
Veelgestelde vragen
Geen vragen gevonden.
Heb je vragen over dit product?