Point-7 AC-X 2021 Vorige Point-7 AC-X 2021
Fanatic

Grip Carbon - Mosquito Edition

Vanaf € 1.995,00 Normale prijs € 2.599,00
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
CONF-GRCAMO

Hulp nodig?

Vraag gear-guru Jan-Willem

Oude gear?

Uitgegroeid uit je huidige surfmateriaal? Of verliefd geworden op het nieuwste model? Dan heb je vast wat in te ruilen. Ook dat kan bij Surfcenter! Helpen we je zelfs daar zelfs graag bij. Want wat voor jou niet meer goed genoeg is, is voor anderen vaak de perfecte start om met windsurfen te beginnen of een volgende stap te zetten.

Nu inruilen

Super waveboard met uniek design!

De Fanatic Grip is het perfecte board voor een grote groep wavers. Hoge jumps, carves op de golfen of een bump and jump-sessie met hoge eindsnelheid: de Grip is geschikt voor allemaal! 

Je realiseert pas hoe snel je door de branding vliegt als je de snelheid vergelijkt met anderen om je heen. De grip biedt je goede controle en een gemakkelijk vaargevoel in de meest zware en heftige omstandigheden. Hierdoor kan jij meer ontspannen varen terwijl anderen hun handen vol hebben om het board en zeil te controleren. 

Het board is ontworpen voor een brede doelgroep en verschillende omstandigheden. De Grip presteert zowel goed in overpowerde omstandigheden als met minimale wave-omstandigheden: de platte bovenkant zorgt voor meer stabiliteit en vroeg aanplaneren. De Grip wordt zowel aanbevolen door veel professionals als ook door verschillende beginnende wave surfers!

Het design van de Grip is dit jaar anders dan anders: Fanatic viert haar 40-jarige bestaan en heeft hiervoor dit te gekke graphics ontworpen, gebaseerd op de eerste boards en ontwerpen. Met de Grip heb je naast een top-waveboard ook een board met uniek design! 

Verschillende vin-opties, voetbanden en footpad
De grip heeft verschillende vin-opties. Je kunt variëren in het aantal vinnen en de positie. Dus ben je op zoek naar de perfecte ‘grip’ met je vinnen, dan kun je die vinden door verschillende posities uit te proberen. 

Daarnaast heeft de Grip zachte, comfortabele voetbanden en footpads met veel grip, zodat je in de lucht of na een sprong voldoende druk kunt geven en meteen door kan planeren. 

Kenmerken:

  • Verschillende vin-opties 
  • Licht
  • Veel controle 
  • Geschikt voor beginnende wavers én professionals
  • Hoge snelheden over de golven
Meer informatie
Merk Fanatic
Kleur Gemengd
Bouwwijze board Hard
Schrijf uw eigen review
Schrijf een reviewGrip Carbon - Mosquito Edition
Veelgestelde vragen
Geen vragen gevonden.
Heb je vragen over dit product?