Duotone Platinum Series - 20.21 Vorige Duotone Platinum Series - 20.21
Naish

Complete Foil Set: Naish Hover 145 2020 + Naish Lift 6.4 + Naish Thrust Foilset

Special Price € 1.995,00 Regular Price € 3.100,00
Op voorraad
SKU
202100870
!!Actieset!! Naish Hover windsurf foil board (2020) + complete foilset (2019) voor een stuntprijs.

Hulp nodig? 

Surfcenter gear-guru Jan Willem helpt je graag verder! Bel naar 0850 481 281 of e-mail je vraag.

Oude gear?

Uitgegroeid uit je huidige surfmateriaal? Of verliefd geworden op het nieuwste model? Dan heb je vast wat in te ruilen. Ook dat kan bij Surfcenter! Helpen we je zelfs daar zelfs graag bij. Want wat voor jou niet meer goed genoeg is, is voor anderen vaak de perfecte start om met windsurfen te beginnen of een volgende stap te zetten.

Nu inruilen

Naish Hover  145 Carbon 2020 

Een stabiel foil board voor zowel de beginnende als gevorderde foiler

De Naish Hover 145 Carbon is het foil board van Naish voor lichtweer omstandigheden. De Naish Hover staat bekend om zijn goede stabiliteit en planeert gemakkelijk aan met minimale wind. De outline van de Naish is efficiënt: het heeft een brede achterkant/tail met hierin meer volume, waardoor foilen makkelijker en stabieler wordt. Hierdoor is het makkelijker om in de voetbanden te gaan staan. De brede tail achter zorgt ook voor veel lift in lichte omstandigheden. De Hover is door deze brede tail zowel geschikt voor beginnende foilers als voor gevorderde foilers. Als beginnend foiler krijg je een stabiel board dat makkelijk planeert, als gevorderde krijg je een licht board met efficiënte volumeverdeling: de Naish Hover is een voorloper in lichtweeromstandigheden en daarnaast een compacte allrounder. Ook is het Naish gelukt met nieuwe materialen een lichte, sterke en duurzamer board te maken. 

Voetbandposities
De Naish Hover heeft twee verschillende opties om de voetbanden te positioneren. Naish heeft hier twee mooie namen voor: in-board en out-board. Zoals de naam al aangeeft, is de in-board positie meer naar binnen, dus aan de binnenzijde van het board. In deze positie kan je nog eerder planeren omdat je recht boven de foil staat. Geschikt als je iets zwaarder bent of vaart met kleinere zeilen. In de out-board positie staan de voetbanden meer op de zijkant van het board. Hierdoor kun je meer op de rails van het board staan: hierdoor creëer je meer power en acceleratie. Geschikt voor de combinatie met iets grotere zeilen en surfers die gericht zijn op maximale snelheid. 

Voordelen

  • Stabiel 
  • Sterk
  • Presteert goed met lichtweer 
  • Makkelijk in de voetbanden stappen 
  • Geschikt voor beginnende en gevorderde foilers 

 

De meegeleverde foil

Bij deze actieset leveren de we Naish Thrust Abracadabra Surf Foil met een 70 CM Mast (580-390 ws). 

Specificaties
Merk Naish
Kleur Oranje
Board volume 145 liter
Discipline Foil
Product SC Expert Product expert Jan Willem
Special Price 1.995,00
Schrijf uw eigen review
Schrijf een reviewComplete Foil Set: Naish Hover 145 2020 + Naish Lift 6.4 + Naish Thrust Foilset
Veelgestelde vragen
Geen vragen gevonden.
Heb je vragen over dit product?