Duotone Platinum Series - 20.21 Vorige Duotone Platinum Series - 20.21
Duotone

IBASE 2.0 + ITENDON

Al vanaf € 90,00
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
CONF-IBASITEND

De laagste en lichtste baseplate met tal van handige functionaliteiten!
We hebben het natuurlijk over de innovatieve IBase & Itendon baseplate van Duotone. Praktisch, sterk, en veilig!

Hulp nodig? Vraag Jordy!

Surfcenter teamrider Jordy Vonk helpt je graag op weg met jouw vragen!

Oude gear?

Uitgegroeid uit je huidige surfmateriaal? Of verliefd geworden op het nieuwste model? Dan heb je vast wat in te ruilen. Ook dat kan bij Surfcenter! Helpen we je zelfs daar zelfs graag bij. Want wat voor jou niet meer goed genoeg is, is voor anderen vaak de perfecte start om met windsurfen te beginnen of een volgende stap te zetten.

Nu inruilen

De laagste en lichtste baseplate met tal van handige functionaliteiten!
We hebben het natuurlijk over de innovatieve IBase & Itendon baseplate van Duotone. Praktisch, sterk, en veilig!

Praktisch
De pin/joint (Itendon) kan losgehaald worden van de base (Ibase) door een handige zandbestendige ontgrendelingsoptie. Hierdoor hoef je nooit meer je baseplate los te draaien, en als je eenmaal de goede baseplatepositie op je board hebt gevonden, kan je de Ibase hier laten staan zodat je jouw ideale trim nooit kwijtraakt. Ook handig voor het vervoeren van je board: als je de Itendon verwijderd kun je je board zo in je auto, aanhanger of bus leggen!  

Mocht de Ibase na een lange tijd ooit vast komen te zitten, is er altijd nog een opening voor je schroevendraaier om hem daarmee los te draaien.

Licht & Veilig
Lichte producten zijn is natuurlijk altijd fijn: maar is deze mastvoet dan wel sterk genoeg? Jazeker! Door het zorgvuldig selecteren en gebruiken van hoge kwaliteit materialen en technieken kun jij met een gerust gevoel het water op. Duotone geeft zelfs standaard een garantie van twee jaar op dit product.

Mocht je na verloop van tijd toe zijn aan een nieuwe pin/joint, kun je deze ook eenvoudig als geheel kopen (enkel de pin/joint vervangen is ook mogelijk).  Hierdoor ben jij altijd ready om het water op te gaan. Nooit meer gedoe met het  vervangen van versleten pinnen/joints! Veel surfers kopen voor de zekerheid van te voren alvast een extra Joint/ITendon: want zeg nu zelf: hoe vervelend is het als je een geweldige sessie moet onderbreken omdat je gear niet in orde is?

Opgelet: dit product kan niet worden gebruikt in combinatie met de Surfbent.

Specificaties
Merk Duotone
Product SC Expert Product Expert Jordy Vonk
Schrijf uw eigen review
Schrijf een reviewIBASE 2.0 + ITENDON
Veelgestelde vragen
Geen vragen gevonden.
Heb je vragen over dit product?