K80 SDM Vorige K80 SDM
Point-7

K60 SDM

Vanaf € 339,00
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
CONF-K60SDM21

Hulp nodig?

Vraag gear-guru Jan-Willem

Oude gear?

Uitgegroeid uit je huidige surfmateriaal? Of verliefd geworden op het nieuwste model? Dan heb je vast wat in te ruilen. Ook dat kan bij Surfcenter! Helpen we je zelfs daar zelfs graag bij. Want wat voor jou niet meer goed genoeg is, is voor anderen vaak de perfecte start om met windsurfen te beginnen of een volgende stap te zetten.

Nu inruilen

Bij de 60% carbon mast ligt de focus op de beste prestatie voor een betaalbare prijs. Met deze mast bespaar je een beetje geld besparen en heb je toch de optimale buigcurve voor je zeil. De 60% mast levert goede prestatie en zal goed functioneren in alle Point-7 zeilen. Ook in dit zeil is op de top een extra laag carbon toegevoegd voor een betere reflex. De 60% mast is de duurzaamste optie uit de range masten. De hoge kwaliteit carbon en de goede reflex zijn voldoende voor een goede prestatie van je zeil.

Waarom deze mast?
Het antwoord is simpel: met deze mast heb je een betaalbare mast met dezelfde buigcurve en hardheid als een mast met een hoger carbonpercentage. Daarnaast is deze mast sterk gebouwd en kan-ie tegen een stootje. Point-7 claimt dat de 60% mast van Point-7 een betere keuze is in vergelijking met een 60% of 80% van een ander merk.

Meer informatie
Merk Point-7
Schrijf uw eigen review
Schrijf een reviewK60 SDM
Veelgestelde vragen
Geen vragen gevonden.
Heb je vragen over dit product?