2019 Starship LTD 80 Vorige 2019 Starship LTD 80

Koa Cruiser 10.6

Waardering:
95 % of 100
Speciale prijs € 329,00 Normale prijs € 499,00
Op voorraad
SKU
202100454

Hulp nodig?

Vraag gear-guru Jan-Willem

Oude gear?

Uitgegroeid uit je huidige surfmateriaal? Of verliefd geworden op het nieuwste model? Dan heb je vast wat in te ruilen. Ook dat kan bij Surfcenter! Helpen we je zelfs daar zelfs graag bij. Want wat voor jou niet meer goed genoeg is, is voor anderen vaak de perfecte start om met windsurfen te beginnen of een volgende stap te zetten.

Nu inruilen

 

Wil je graag suppen, maar niet de hoofdprijs betalen?  Stop dan met zoeken, want dat hebben wij bij Surfcenter al voor je gedaan!

Wij snappen als geen ander dat het moeilijk kiezen is in supland want sups zijn er in alle maten soorten kleuren en prijsklassen.

Maar als jij een beginnende supper bent en je hebt een postuur tot 95 kg dan ben je een 6 inch dikke sup nodig. Wil je een leuke tocht willen maken door de grachten van Amsterdam of op een sloot in de buurt dan is het fijn om een tourboard te hebben met een wat gestrektere lijn en een niet te kort board.

De brede omtrek, smalle neus en stijfheid van de KOA 10'6" x 32"  zorgen voor een uitstekende stabiliteit  en glide. Voor een goede wendbaarheid  beschikt dit supboard over 1 grote en 2 kleine vinnen en dankzij de 3 handvatten is deze sup makkelijk te dragen. Wil je bagage meenemen dan kan dat onder de elastieken voor op het board. De sup is gemaakt voor vlak water,  maar heeft onze test op golvend water ook prima doorstaan.

Kortom, de KOA 10.6 is een leuke sup voor het hele gezin, of nu de kids er mee willen zwemmen of dat je er een tocht wilt gaan maken, de Koa 10.6 kan het allemaal.

Meteen het water op ? Dat kan, want dit supboard wordt geleverd met peddel, pomp, tas en reparatiesetje. 

SUP,  tas,  pomp en de 3 delige peddel allemaal voor slechts € 329,-.  En voor de eerste 10 kopers hebben we ook nog een leash (veiligheidsverbinding tussen u en de sup) twv 15 cadeau!

Jouw zomer kan niet meer stuk dankzij de Koa 10.6 van Surfcenter!

Heel veel sup plezier

Team Surfcenter

Meer informatie
Merk KOA
Kleur Gemengd
Bouwwijze Opblaasbaar
Lengte 10ft 6in
Dikte 6 inch
Breedte 32 inch
Special Price 329,00
Schrijf uw eigen review
Schrijf een reviewKoa Cruiser 10.6
Veelgestelde vragen
Geen vragen gevonden.
Heb je vragen over dit product?