Funster Sport EVA Vorige Funster Sport EVA
JP

Magic Ride EVA

Vanaf € 1.599,00
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
CONF-MARIEV21

Hulp nodig?

Vraag gear-guru Jan-Willem

Oude gear?

Uitgegroeid uit je huidige surfmateriaal? Of verliefd geworden op het nieuwste model? Dan heb je vast wat in te ruilen. Ook dat kan bij Surfcenter! Helpen we je zelfs daar zelfs graag bij. Want wat voor jou niet meer goed genoeg is, is voor anderen vaak de perfecte start om met windsurfen te beginnen of een volgende stap te zetten.

Nu inruilen
De Magic Ride 149 EVA is een freeride/beginners board voor de hele familie. Kinderen kunnen hun eerste windsurfmeters op dit board maken en zullen zich niet snel bezeren aangezien het hele dek bedekt is met EVA foam. Het is mogelijk om een center vin te monteren voor extra stabiliteit. Die zorgt er ook voor dat het board makkelijk rechtdoor vaart en goed hoogte blijft lopen. Wel zo makkelijk als je begint met windsurfen.
 
Ook als volwassene kun je leren surfen op dit board. Het is erg stabiel door zijn breedte (83 cm) en met zijn inhoud van 149 liter is het betrekkelijk eenvoudig om een zeil op te trekken uit het water. 
 
Heb je de basis onder de knie? Laat dan de center vin uit het board. Met een wat groter zeil kun je heerlijk rond planeren. De voetbanden kunnen op meerdere posities worden gemonteerd. Van beginner, naar leren aanplaneren en voor het maken van je eerste moves zoals gijpen en overstag gaan. Het is allemaal mogelijk op dit veelzijdige board dat leuk is voor de hele familie. 
 
 
Kenmerken:
  • Veelzijdig familie board
  • Mogelijkheid voor center vin (wordt meegeleverd)
  • Veel mogelijkheden voor plaatsen van voetbanden
  • EVA foam dek en dus veiliger als je valt
Meer informatie
Merk JP
Schrijf uw eigen review
Schrijf een reviewMagic Ride EVA
Veelgestelde vragen
Geen vragen gevonden.
Heb je vragen over dit product?