Naish Galaxy 125 S25 Vorige Naish Galaxy 125 S25
Simmer Style

Simmer Style Mission 155

€ 1.190,00
Op voorraad
SKU
202100496
De Simmer Mission is een zeer controleerbaar freeride board met vele voetband posities mogelijk!

Hulp nodig? 

Surfcenter gear-guru Jan Willem helpt je graag verder! Bel naar 0850 481 281 of e-mail je vraag.

Oude gear?

Uitgegroeid uit je huidige surfmateriaal? Of verliefd geworden op het nieuwste model? Dan heb je vast wat in te ruilen. Ook dat kan bij Surfcenter! Helpen we je zelfs daar zelfs graag bij. Want wat voor jou niet meer goed genoeg is, is voor anderen vaak de perfecte start om met windsurfen te beginnen of een volgende stap te zetten.

Nu inruilen

Breng je windsurfskills naar een hoger niveau met de Simmer Mission Heb jij de basics van het windsurfen onder de knie en wil je jouw windsurf skills naar een hoger niveau brengen? Probeer dan eens de Simmer Mission! De Mission is erg geschikt om nieuwe dingen te leren, zoals planeren, gijpen en voetbanden varen. Door zijn lengte planeert het board gemakkelijk. Tegelijkertijd is het board breed en heeft het veel volume. Daardoor hoef je minder te letten op jouw stabiliteit en evenwicht en kun je je helemaal focussen op jouw nieuwe windsurf doelen. Het board is vergevingsgezind als je nog eens een foutje maakt, zodat je in no-time nieuwe stappen kunt maken. Doordat het board genoeg volume heeft, kun je ook met weinig wind het water op om verder te oefenen.

Wanneer je wilt leren om met voetbanden te varen, kan dat op het begin best spannend zijn. Helemaal als je je voeten op een andere positie moet zetten dan je gewend bent. De Mission houdt hier rekening mee, doordat het board meerdere opties heeft om je voetbanden neer te zetten. Terwijl jij je voetband skills verbetert, kun je je voetbanden steeds meer verschuiven naar de ideale positie.

De plank bestaat uit een glasvezel mat in combinatie met epoxy. Dit zorgt voor een stevige constructie.

Voordelen 

  • Ideaal om nieuwe dingen te leren 
  • Planeert snel 
  • Verstelbare voetband posities
  • Veel stabiliteit
Specificaties
Merk Simmer Style
Kleur Wit
Board volume 155 liter
Discipline Freeride
Product SC Expert Product expert Jan Willem
Schrijf uw eigen review
Schrijf een reviewSimmer Style Mission 155
Veelgestelde vragen
Geen vragen gevonden.
Heb je vragen over dit product?