Naish S25 Chopper MK2 Vorige Naish S25 Chopper MK2
Naish

Naish S25 Force 5

Al vanaf € 615,00 Regular Price € 819,00
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
CONF-NAISH_FORCE5_S25

Hulp nodig?

Vraag gear-guru Jan-Willem

Oude gear?

Uitgegroeid uit je huidige surfmateriaal? Of verliefd geworden op het nieuwste model? Dan heb je vast wat in te ruilen. Ook dat kan bij Surfcenter! Helpen we je zelfs daar zelfs graag bij. Want wat voor jou niet meer goed genoeg is, is voor anderen vaak de perfecte start om met windsurfen te beginnen of een volgende stap te zetten.

Nu inruilen
De Force 5 is een power wave zeil met 5 latten, ideaal voor wave riden maar ook voor bump en jump freeride actie! Door de stabiele power en brede windbereik is het zeil ruim inzetbaar en voor meerdere doeleinden geschikt.
Perfect voor het wave riden gebruik je je achterste hand als gas hendel. Laat je je hand iets los verminderd je snelheid, maar trek je je hand aan dan voel je gelijk de power en acceleratie (sheet-in-and-go accelaration). De 5 latten geven meer stabiliteit en power ten opzichte van de Force 4. De Force 4 is door de 4 latten juist weer wendbaarder.
De jaren ervaring van Naish is terug te zien in dit klassieke design met hedendaagse technologie en licht materiaal gebruik.
Dus zoek jij een wave zeil met genoeg power om ook harde stormen met bump en jump actie mee te beleven, dan is de Force 5 echt wat voor jou!
Wil je toch een zeil wat meer gericht is op wendbaar wave riden, manoeuvres in de lucht of een lekker storm zeil, neem dan ook zeker een kijkje bij de Force 4!

Specificaties

Specificaties
Merk Naish
Discipline Wave

Reviews

Schrijf uw eigen review
Schrijf een reviewNaish S25 Force 5

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
Geen vragen gevonden.
Heb je vragen over dit product?