S25 Starship Vorige S25 Starship
Naish

Naish S25 Noa

Al vanaf € 675,00 Regular Price € 899,00
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
Naish S25 Noa
No camber De Noa is het no-cam freerace/slalom zeil van Naish. Een zeil met diep en krachtig profiel. Met de Noa kies je naast gemakkelijk & snel optuigen op de kant voor snelle acceleratie, hoge eindsnelheden, vroeg aanplaneren en fijn gijpen op het water!slalomzeil voor freerace & freeride windsurfers!

Hulp nodig?

Vraag gear-guru Jan-Willem

Oude gear?

Uitgegroeid uit je huidige surfmateriaal? Of verliefd geworden op het nieuwste model? Dan heb je vast wat in te ruilen. Ook dat kan bij Surfcenter! Helpen we je zelfs daar zelfs graag bij. Want wat voor jou niet meer goed genoeg is, is voor anderen vaak de perfecte start om met windsurfen te beginnen of een volgende stap te zetten.

Nu inruilen
Krachtig op het water, gemakkelijk op de kant.
De Noa is het no-cam freerace/slalom zeil van Naish. Een zeil met diep en krachtig profiel. Met de Noa kies je naast gemakkelijk & snel optuigen op de kant voor snelle acceleratie, hoge eindsnelheden, vroeg aanplaneren en fijn gijpen op het water! Met gelamineerd monofilm is de s25 nog lichter als voorgaande jaren. Hierdoor haal jij nog meer uit jouw sessie! Snellere handeling, hogere acceleratie en lichter gijpen. Bij de clew is het zeil uitgesneden: hierdoor heb je een minder lange giek nodig en ook zorgt het voor meer controle tijdens het varen!

Kenmerken
7 latten
Ingesneden clew voor meer controle tijdens het varen

Specificaties

Specificaties
Merk Naish
Kleur Wit
Discipline Freerace, Freeride

Reviews

Schrijf uw eigen review
Schrijf een reviewNaish S25 Noa

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
Geen vragen gevonden.
Heb je vragen over dit product?