KOA Cruiser 10'6 Vorige KOA Cruiser 10'6
Duotone

Duotone Platinum Series - 20.21

Al vanaf € 969,00
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
CONF-PLASE21

LET OP: OP=OP

RUIL JE ALUMINIUM GIEK IN EN ONTVANG 400 EURO KORTING BIJ DE AANSCHAF VAN EEN 20.21 PLATINUM GIEK.

Bestel nu je giek online. Zodra wij jouw oude giek hebben ontvangen crediteren wij de €400 inruil!

Let op: OP=OP, mochten de gieken uitverkocht zijn nemen wij na je bestelling contact met je op!

Hulp nodig? Vraag Jordy!

Surfcenter teamrider Jordy Vonk helpt je graag op weg met jouw vragen!

Oude gear?

Uitgegroeid uit je huidige surfmateriaal? Of verliefd geworden op het nieuwste model? Dan heb je vast wat in te ruilen. Ook dat kan bij Surfcenter! Helpen we je zelfs daar zelfs graag bij. Want wat voor jou niet meer goed genoeg is, is voor anderen vaak de perfecte start om met windsurfen te beginnen of een volgende stap te zetten.

Nu inruilen

Carbon gieken zijn een stuk duurder dan de aluminium versies. Maar die prijs betaalt zich zeker uit. Ze zijn extreem duurzaam en extreem stijf. Je zult merken dat ten opzichte van een aluminium giek, je zeilgevoel veel directer is. Elke handbeweging wordt direct omgezet in actie en dus snelheid. Daarnaast is Duotone Platinum ook licht, de giek in de maat 140 - 180 is minder dan 2 kilo (!) en de 190 – 250 slechts 3,25 kilo. 

De Platinum Series is er in drie uitvoeringen:

WAVE › Wave >< Freestyle (140 + 150)
HYBRID › Wave >< Freeride (160)
RACE › Slalom-Race (170 + 190) 

WAVE-REEKS

De buiglijn van de korte lengtes met een kleinere openingshoek aan de voorkant en een breder uiteinde vormen samen de EVEN CURVE, die zorgt voor een gelijkmatiger trekkracht aan de mast- en zeilhand. Dit verbetert de handling bij het rijden op de golven en vermindert vermoeidheid bij het uitvoeren van freestyle moves. De iTAIL WAVE FITTING met gepatenteerde Loop-Loop-Go-fitting (wrijvingsloze touwuitlijning) maakt het tunen een fluitje van een cent. 

Op veler verzoek is de PLATINUM nu ook verkrijgbaar in een MEGA SLIM-versie: de dunste carbonboom ter wereld met slechts 24 mm buisdiameter (140-180 en 150-200).


HYBRID REEKS

De wave/freeride-versie met bredere HYBRID CURVE is speciaal ontwikkeld voor zeilmaten 4.5 tot 7.8, die op deze manier optimaal kunnen ademen. Voor een goede houvast bij het uitvoeren van gijpen, loopt de Pro Grip door tot het einde. Het lage gewicht, de iFRONT 2.0 giekkop en de stijfheid van het monocoque ontwerp maken het de hoogste kwaliteit wave/freeride-giek die momenteel verkrijgbaar is.


RACE-SERIE

De grote PLATINUM-gieken hebben de beproefde brede race-/slalom-curves. Een ander hoogtepunt is de iTAIL RACE FITTING, waarvan de Teflon POM-kunststof rollen de wrijving minimaliseren. Absoluut uniek: de touwen kunnen zelfs worden gelust terwijl een outhaul-trimsysteem in gebruik is (patent aangevraagd).


De PLATINUM 170-230, met een gripdiameter van 28 mm, is ideaal voor kleine en middelgrote slalomzeilen en alle maten freeracezeilen.


De gloednieuwe PLATINUM 190-250 heeft nu een greepdiameter van 28,5 mm en een ovale achterste buis. Dit zorgt voor 40% meer stijfheid dan de oudere versies hadden. Uniek is dat de maximale stijfheid zelfs op de maximale lengte wordt behouden.

Specificaties
Merk Duotone
Kleur Blauw
Giek materiaal Carbon
Product SC Expert Product Expert Jordy Vonk
Schrijf uw eigen review
Schrijf een reviewDuotone Platinum Series - 20.21
Veelgestelde vragen
Geen vragen gevonden.
Heb je vragen over dit product?