Severne

Blade White

Vanaf € 869,00
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
CONF-SEBLARE

Hulp nodig?

Vraag gear-guru Jan-Willem

Oude gear?

Uitgegroeid uit je huidige surfmateriaal? Of verliefd geworden op het nieuwste model? Dan heb je vast wat in te ruilen. Ook dat kan bij Surfcenter! Helpen we je zelfs daar zelfs graag bij. Want wat voor jou niet meer goed genoeg is, is voor anderen vaak de perfecte start om met windsurfen te beginnen of een volgende stap te zetten.

Nu inruilen

Allround wave

De Blade is een wave-zeil met vijf zeillatten. Hierdoor voelt het stabiel aan in je handen en biedt het een hoop bruikbare power als je dat nodig hebt. Bij het golfrijden in de bochten is het zeil makkelijk te de-poweren en licht in je handen zodat je je helemaal kunt focussen op de  lijn die je wilt varen. Het zeil is erg makkelijk te controleren in alle soorten condities. Getuigd op een RDM mast loost het zeil plotselinge vlagen makkelijk waardoor je niet snel verrast wordt.

Van een wave-zeil mag je verwachten dat het menig spoelbeurt in de golven kan weerstaan. De Blade is dan ook geheel van x-ply gemaakt, alle naden zijn dubbel gestikt en kwetsbare plaatsen in het zeil zijn versterkt. Toch is het zeil erg licht gebleven door gebruik van nieuwe materialen. Severne loopt hiermee voorop in de ontwikkelingen.

Ook op ruiger binnenwater is de Blade lekker om mee te varen. Bochten draaien, gijpen en springen, de Blade doet het allemaal zonder problemen en is altijd goed te controleren.

Kenmerken:

  • Wave-zeil met vriendelijk karakter
  • Veel controle
  • Stevig gebouwd 100% x-ply
  • Soft vaargevoel

Specs:

SIZE

LUFF

BOOM

BATTENS

WEIGHT

HEAD

REC. MAST

RDM/SDM

ENIGMA BOOM

ALT. BOOM

EXT.

5.3

426

168

5

3.09

FIXED

SEVERNE 400 Wave

RDM

Enigma 150

METAL 150

Cyclops 36

                     
Meer informatie
Merk Severne
Schrijf uw eigen review
Schrijf een reviewBlade White
Veelgestelde vragen
Geen vragen gevonden.
Heb je vragen over dit product?