K100 SDM Vorige K100 SDM
Severne

Dyno

Vanaf € 2.139,00
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
CONF-DYNO21

Hulp nodig?

Vraag gear-guru Jan-Willem

Oude gear?

Uitgegroeid uit je huidige surfmateriaal? Of verliefd geworden op het nieuwste model? Dan heb je vast wat in te ruilen. Ook dat kan bij Surfcenter! Helpen we je zelfs daar zelfs graag bij. Want wat voor jou niet meer goed genoeg is, is voor anderen vaak de perfecte start om met windsurfen te beginnen of een volgende stap te zetten.

Nu inruilen

Het freewaveboard voor alle omstandigheden?
Wij denken van wel! Dit bump & jump board heeft het ontwerp en de curves waardoor jij met dit board in veel omstandigheden uit de voeten kunt. Door het compacte formaat en de uitgebalanceerde volumeverdeling kun je gemakkelijk snelheid maken. Hierdoor leent de Dyno zijn uitstekend voor gemakkelijk springen, snelle carves maken of zelfs freestyle moves!

De Dyno is een alleskunner! Vlak water, hoge golven of choppy omstandigheden? Met de Dyno zit je goed. 

De Dyno is uniek. Het board een andere rail en bodemshape dan gebruikelijk. De bodem heeft een V-vorm met het midden als diepste punt. Door dit ontwerp ligt het board nog natuurlijker op het water en manoeuvreert het je eenvoudig door alle golven heen zonder met de neus in een golf te duiken! Omdat het midden van het boards iets dieper in het water ligt, komt de tail losser op het water te liggen. Hierdoor kun je het board nog makkelijker railen om net dat stukje extra snelheid te behalen voor je volgende jump! 

De Dyno kun je als thruster (3 vinnen) of als single fin varen. Drie vinnen voor wave en één vin voor freeride of freewave. Zowel de vinnen als voetbanden schroef je vast met één Inbuss-sleutel. Kies voor de Dyno als je gaat voor een snel, breed inzetbaar freewave board waarmee je vroeg kunt planeren: maximale fun in welke omstandigheid dan ook!

Kenmerken:

Freewave
Breed inzetbaar
Te varen als thruster of single fun
Vroeg aanplaneren
Compact design met veel volume in de tail van het board 

Meer informatie
Merk Severne
Discipline Freestyle / Wave
Schrijf uw eigen review
Schrijf een reviewDyno
Veelgestelde vragen
Geen vragen gevonden.
Heb je vragen over dit product?