Warp Fin 20.21 Vorige Warp Fin 20.21
Fanatic

Falcon Slalom TE

Vanaf € 2.749,00
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
CONF-FALTE21

Hulp nodig?

Vraag gear-guru Jan-Willem

Oude gear?

Uitgegroeid uit je huidige surfmateriaal? Of verliefd geworden op het nieuwste model? Dan heb je vast wat in te ruilen. Ook dat kan bij Surfcenter! Helpen we je zelfs daar zelfs graag bij. Want wat voor jou niet meer goed genoeg is, is voor anderen vaak de perfecte start om met windsurfen te beginnen of een volgende stap te zetten.

Nu inruilen

Maximale controle en snelheid op de race-course!

De Falcon TE is de favoriet voor veel slalommers. De combinatie van maximale snelheid en controle heeft al veel prijzen opgeleverd. Een grote groep top PWA-riders traint en vaart dagelijks met de Falcon. 

De Falcon is het snelste board uit de range van Fanatic. De Falcon biedt optimale prestaties in zowel lichte als harde omstandigheden. Choppy omstandigheden of juist vlakker water: de Falcon zal het in alle omstandigheden goed doen. Het board is al jarenlang doorontwikkeld en wordt elke keer weer verbeterd en getest, onder andere door Jordy Vonk in Tenerife. Met prachtige prijzen en een wereldtitel als gevolg.

De Falcon heeft een snelle respons en versnelt bij iedere vlaag. Daarnaast is het board met de nodige knowhow goed te controleren in alle omstandigheden. Wil jij Pierre Mortefon of Jordy Vonk achterna? Of wil je jezelf uitdagen als slalommer/snelle freeracer? Dan is de Falcon misschien wel iets voor jou!

Met Jordy Vonk, Fanatic rider en tester van verschillende Falcons in ons Surfcenter team, ben je bij vragen dus bij ons aan het juiste adres!

Kenmerken: 

  • Licht
  • Goede controle en eindsnelheid
  • Optimaal ontwerp door jarenlang testen en door ontwikkelen
  • Snelste board in de range 
  • Grotere maten geschikt voor foilen door de verstevigde foilbox
Meer informatie
Merk Fanatic
Kleur Rood
Bouwwijze board Hard
Discipline Slalom/race
Schrijf uw eigen review
Schrijf een reviewFalcon Slalom TE
Veelgestelde vragen
Geen vragen gevonden.
Heb je vragen over dit product?