ADJUSTABLE OUTHAUL - 20ACSP02 Vorige ADJUSTABLE OUTHAUL - 20ACSP02
Duotone

S_PACE

Vanaf € 869,00
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
S_PACE

Hulp nodig?

Vraag gear-guru Jan-Willem

Oude gear?

Uitgegroeid uit je huidige surfmateriaal? Of verliefd geworden op het nieuwste model? Dan heb je vast wat in te ruilen. Ook dat kan bij Surfcenter! Helpen we je zelfs daar zelfs graag bij. Want wat voor jou niet meer goed genoeg is, is voor anderen vaak de perfecte start om met windsurfen te beginnen of een volgende stap te zetten.

Nu inruilen

Het meest veelzijdige camber-freerace zeil?

De S-Pace zal het perfecte zeil voor je zijn als je op zoek bent naar een super sportief en competitief camberzeil om lekker te racen met je vrienden op het water, maar wel houdt van een licht en makkelijk te manoeuvreren zeil. De S-Pace zal jou verassen met zijn power en voorwaartse druk. De S-Pace zal je niet tegenhouden om nog sneller te gaan en de snelste te worden op het water. Qua eindsnelheid doe je zeker niet af aan een full race zeil. De eindsnelheid van beide zeilen zijn ongeveer gelijk. Het voordeel van De S-Pace ten opzichte van een full-race zeil is het gewicht en de handeling. Met een S-Pace houdt je het langer vol op het water en zal je minder makkelijk achter je zeil aanvliegen in een vlaagje. Ook zal je het gemak van de S-Pace voelen tijdens en na de gijp, het profiel van de S-pace is minder diep en slaat hierdoor veel makkelijker om na de gijp. Een full-race is op een race-course uiteraard sneller, maar voor de gemiddelde freeracer en slalommer zal de S-Pace voldoende uitdagend zijn.  

Kort samengevat heeft de S-Pace dezelfde genen als de WARP, het heeft een drang naar hoge snelheid en acceleratie. Voordeel voor jou is dat de S-Pace tegelijkertijd in zijn bediening een stukje gemakkelijker is. Met de S-Pace kies je dus zeker voor snelheid en krijg je de eenvoud en makkelijke handeling er bij als extraatje. We kunnen de S-Pace elke freeracer en slalommer aanraden die houdt van een snelle sessie en competitie op het water maar niet van plan is op hoog niveau mee te draaien in slalomcompetities en voor wie de allerhoogst mogelijke eindsnelheid niet belangrijk is. 

Ook als fanatieke foiler zit je goed met een S-Pace 

Kenmerken:

  • Hoge eindsnelheid 
  • Makkelijk handelbaar in de gijp
  • Geschikt voor foilen
  • Goede rotatie 
  • Genen van een racezeil: uitdagend 

Combinatie

De S-Pace zal het best presteren op een freerace of slalomboard met het juiste volume. De zeilen zijn getest en ontworpen op Fanatic boards, maar werken ook erg goed op andere boardmerken. Voorbeelden zijn bijvoorbeeld de Fanatic Falcon, Tabou Rocket plus, Severne Fox of Starboard Futura

Meer informatie
Merk Duotone
Schrijf uw eigen review
Schrijf een reviewS_PACE
Veelgestelde vragen
Geen vragen gevonden.
Heb je vragen over dit product?