Naish S25 Force 5 Vorige Naish S25 Force 5
Naish

Naish ONE Alana Inflatable 12'6

Special Price € 749,00 Regular Price € 899,00
Op voorraad
SKU
202100182

Hulp nodig?

Vraag gear-guru Jan-Willem

Oude gear?

Uitgegroeid uit je huidige surfmateriaal? Of verliefd geworden op het nieuwste model? Dan heb je vast wat in te ruilen. Ook dat kan bij Surfcenter! Helpen we je zelfs daar zelfs graag bij. Want wat voor jou niet meer goed genoeg is, is voor anderen vaak de perfecte start om met windsurfen te beginnen of een volgende stap te zetten.

Nu inruilen
De Naish One is de 's werelds best verkochte inflatable sup! Deze geweldig sup is nu ook in vrouw vriendelijke variant, de Naish One Alana.
Deze sup is ontwikkeld om mooie snelheden te halen en gemakkelijk lange rechte stukken te kunnen touren. Om deze reden is de Naish One Alana een top all-round tour board en niet voor niets een bestseller.
Het board is 30" breed en 6" dik. Verder heeft het een dubbele rail constructie om het board stijver en stabieler te maken, maar ook om de zijkant extra te beschermen tegen botsingen of het schuren van de paddel.
Dankzij de handige afbeeldingen op het board kun je gemakkelijk zien op welke positie je moet staan voor de juiste start, lange afstand of voor jouw perfecte buoy turns!
De Naish One Alana is geschikt voor mensen tot 104 kg.
Specificaties
Merk Naish
Kleur Gemengd
Discipline Touring
Bouwwijze board Opblaasbaar
SUP lengte 12ft 6in
SUP dikte 6 inch
Complete SUP set Nee
SUP breedte 30 inch
Special Price 749,00
Schrijf uw eigen review
Schrijf een reviewNaish ONE Alana Inflatable 12'6
Veelgestelde vragen
Geen vragen gevonden.
Heb je vragen over dit product?