AV Boards Modena Slalom (NEW) Vorige AV Boards Modena Slalom (NEW)
Simmer Style

Simmer Style G5 Blackbird WF

Al vanaf € 1.099,00
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
Simmer Style G5 Blackbird WF
3-in-1 Foilboardoptie: De Simmer Blackbird WF! Een stoer en compact all-in board: ideaal om mee te wingfoilen of surffoilen en ook met baseplate insert zodat je er mee kunt windfoilen!

Hulp nodig?

Vraag gear-guru Jan-Willem

Oude gear?

Uitgegroeid uit je huidige surfmateriaal? Of verliefd geworden op het nieuwste model? Dan heb je vast wat in te ruilen. Ook dat kan bij Surfcenter! Helpen we je zelfs daar zelfs graag bij. Want wat voor jou niet meer goed genoeg is, is voor anderen vaak de perfecte start om met windsurfen te beginnen of een volgende stap te zetten.

Nu inruilen
3-in-1 Foilboardoptie: De Simmer Blackbird WF!
Een stoer en compact all-in board: ideaal om mee te wingfoilen of surffoilen en ook met baseplate insert zodat je er mee kunt windfoilen!

Een innovatief design met compacte outline: door efficiënt om te gaan met de verdeling van het volume geeft dit Simmer board jou zowel comfort als gemak! Een gemakkelijk mee te nemen board met ruim voldoende volume waardoor je comfortabel kunt opstappen en starten. Het board heeft een snelle, smooth release uit het water en snijdt door een rails met bevels ook bij een touchdown (onbedoelde of bedoelde raking van het baord met het water) mooi door het water & golven heen in plaats van te ‘happen met de neus’ waardoor katapults en crashes worden vermeden. Eenmaal in de lucht is het board makkelijk te bedienen en door het compacte formaat ook wendbaar in de golven.

Het board is zonder voetbanden te varen maar heeft ook verschillende mogelijkheden/inserts om voetbanden te plaatsen. Het board heeft een dubbele US box welke compatibel is met veel verschillende foils. Een dubbel US box is populair onder veel gebruikers omdat het de druk en krachten van de foil beter verdelen over de box en het board. De blackbird is sterk gebouwd constructie bestaande uit epoxy & wood/glas.

Specificaties

Specificaties
Merk Simmer Style
Kleur Wit
Bouwwijze board Hard

Reviews

Schrijf uw eigen review
Schrijf een reviewSimmer Style G5 Blackbird WF

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
Geen vragen gevonden.
Heb je vragen over dit product?