Race Blue Vorige Race Blue
STX

Hybrid Tourer Mint

Vanaf € 699,00
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
CONF-HYTOMI

Hulp nodig?

Vraag gear-guru Jan-Willem

Oude gear?

Uitgegroeid uit je huidige surfmateriaal? Of verliefd geworden op het nieuwste model? Dan heb je vast wat in te ruilen. Ook dat kan bij Surfcenter! Helpen we je zelfs daar zelfs graag bij. Want wat voor jou niet meer goed genoeg is, is voor anderen vaak de perfecte start om met windsurfen te beginnen of een volgende stap te zetten.

Nu inruilen

Deze STX Tourer in de frisse kleuren mint en oranje is geschikt voor zowel de beginnende als de iets gevorderde supper en heeft als extra een mastvoet insert voor het bevestigen van een surfzeil. Een ideaal all-round board voor diegene die zowel van suppen als surfen houdt. De breedte biedt voldoende stabiliteit terwijl de lengte ervoor zorgt dat dit board makkelijk manoeuvreerbaar is. De puntige neus zorgt voor minder weerstand dan een board met een ronde neus waardoor het makkelijker is om langere tochten te peddelen of een hogere snelheid te behalen. Dit supboard is gemaakt met FXL Technologie welke zorgt voor een licht board met extreme stijfheid. Bagage kun je meenemen onder het deck leash systeem. Voor het maken van snelle bochten is dit board voorzien van een kick pad. Dit board is meest geschikt voor peddelaars/surfers tot 110 kilo, maar heeft een draaggewicht tot 150 kilo, dus ook geschikt voor het meenemen van kind of hond.

STX Tourer hybride lengte 11'6" (350,5 cm )x breedte 32"(81,3 cm) x dikte 6" (15,2 cm). Volume 270 liter. Gewicht 9,3 kilo

Meer informatie
Merk STX
Discipline Touring
Bouwwijze board Opblaasbaar
Complete SUP set Ja
Schrijf uw eigen review
Schrijf een reviewHybrid Tourer Mint
Veelgestelde vragen
Geen vragen gevonden.
Heb je vragen over dit product?