Blast HRS Vorige Blast HRS
JP

Super Ride ES

Vanaf € 1.599,00
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
CONF-SUPRIES

Hulp nodig?

Vraag gear-guru Jan-Willem

Oude gear?

Uitgegroeid uit je huidige surfmateriaal? Of verliefd geworden op het nieuwste model? Dan heb je vast wat in te ruilen. Ook dat kan bij Surfcenter! Helpen we je zelfs daar zelfs graag bij. Want wat voor jou niet meer goed genoeg is, is voor anderen vaak de perfecte start om met windsurfen te beginnen of een volgende stap te zetten.

Nu inruilen

De Super Ride is het sportieve freeride board van JP. Het board is comfortabel te varen en wordt gepositioneerd tussen de Magic Ride en de Super Sport. Het heeft dus een goede mix van gebruikersgemak en snelheid. Zeker als het board wordt gevaren met slalom vinnen en (free)race zeilen wordt het serieus snel.

Het board gijpt heerlijk. De rails van het board zijn vrij scherp en grijpen goed in het water als je op volle snelheid een bocht maakt. Met zijn breedte van 76 cm is het stabiel en word je niet direct afgestraft als je je voeten niet super precies plaatst tijdens het gijpen.

De voetbanden zijn naar binnen te plaatsen voor meer controle. Een enkele voetband achter is ook mogelijk. Wil je meer performance dan plaats je de voetbanden verder naar buiten. Op de buitenste posities is het board prima te pushen en op zijn vin te varen. Het gedraagt zich prima in chop en ook op hoge snelheid is de Super Ride goed te controleren.

De Super Ride is in verschillende volumes te krijgen. Welke je kiest is afhankelijk van je niveau, de condities waar je het board in wil varen en de grootte van de zeilen.

Het board is uitgevoerd met een foil-tuttlebox. Hierdoor is het monteren van een foil voor de dagen met minder wind ook een optie.


Kenmerken

  • Sportive freerider
  • Goede mix van gebruikersgemak en snelheid
  • Vaart goed in chop
  • Foil plaatsen is mogelijk

Specificaties

JP Super Ride 139

           

Length (cm)

Width (cm)

Volume (l)

Weight (kg)

Fin

Fin box

Rec. sail size

Ideal sail size

244

76

139

9,2

Ride 42

Foil-tuttlebox

5.5-8.8

6.0-8.0

     

+/- 8%

       
Meer informatie
Merk JP
Schrijf uw eigen review
Schrijf een reviewSuper Ride ES
Veelgestelde vragen
Geen vragen gevonden.
Heb je vragen over dit product?