Dyno Vorige Dyno
Duotone

Superstar

Vanaf € 820,00
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
CONF-SUPERST21

Hulp nodig?

Vraag gear-guru Jan-Willem

Oude gear?

Uitgegroeid uit je huidige surfmateriaal? Of verliefd geworden op het nieuwste model? Dan heb je vast wat in te ruilen. Ook dat kan bij Surfcenter! Helpen we je zelfs daar zelfs graag bij. Want wat voor jou niet meer goed genoeg is, is voor anderen vaak de perfecte start om met windsurfen te beginnen of een volgende stap te zetten.

Nu inruilen

Wavezeilen voor superstars?

Dat zeker! De Superstar is een geweldig wavezeil. We vertellen je graag iets meer over deze nieuwkomer. De Superstar is namelijk nieuw in de range van Duotone en vervangt de Super Session. De Superstar heeft vier latten en is sportiever en moderner dan ooit tevoren. Samen met de Superhero en Idol LTD maakt hij de wave-range van Duotone compleet!

De Superstar is ontworpen voor ambitieuze wavers. Het zeil is geschikt van freewave sprongen tot hoge jumps. Het is geschikt voor de dagen met harde wind maar presteert ook prima als er minder wind is,  door een profiel dat zijn druk vooral voorin heeft zitten. Hierdoor reageert het zeil nog directer en kun je nog radicalere carves maken: het zeil draait namelijk snel, ook bij lagere snelheden en minder wind. 

Ondanks dat het profiel vooral voorin zit, is het Duotone gelukt om het zeil net zo licht en gebalanceerd aan te laten voelen als elk ander Duotone wavezeil. 

Kortom, met de Superstar kies je voor een perfecte combinatie van handeling, controle en supervermogen in minimale en maximale windomstandigheden! Kies voor de Superstar als je gaat voor een sportieve sessie met sensatie en actie! Word jij de nieuwe superstar?

Duotone-zeilen zijn gemaakt voor jarenlang plezier. Er is zeer veel aandacht besteed aan de keuze van de materialen en de stiksels. Ook na jaren intensief gebruik, blijven Duotone-zeilen prima!

Kenmerken:

  • 4 latten 
  • Wave-georiënteerd profiel 
  • Brede windrange 
  • Licht 
  • Epoxy latten
Meer informatie
Merk Duotone
Schrijf uw eigen review
Schrijf een reviewSuperstar
Veelgestelde vragen
Geen vragen gevonden.
Heb je vragen over dit product?