S25 Starship Vorige S25 Starship
Tabou

Tabou Rocket Plus LTD 2021

Al vanaf € 1.699,00 Regular Price € 2.099,00
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
CONF-TABROCKPLLTD21
Makkelijk hard gaan: klinkt dat niet bij iedereen als muziek in de oren? De Rocket is het board voor iedereen die op zoek is naar een fijn en gemakkelijk board met sportieve eigenschappen: supersnel, comfortabel en gemakkelijk in de gijp. Met de Rocket Plus kies je voor een gebruiksvriendelijk freeraceboard.

Hulp nodig? 

Surfcenter gear-guru Jan Willem helpt je graag verder! Bel naar 0850 481 281 of e-mail je vraag.

Oude gear?

Uitgegroeid uit je huidige surfmateriaal? Of verliefd geworden op het nieuwste model? Dan heb je vast wat in te ruilen. Ook dat kan bij Surfcenter! Helpen we je zelfs daar zelfs graag bij. Want wat voor jou niet meer goed genoeg is, is voor anderen vaak de perfecte start om met windsurfen te beginnen of een volgende stap te zetten.

Nu inruilen

De Tabou Rocket Plus: het gebruiksvriendelijkste freeraceboard?
Makkelijk hard gaan: klinkt dat niet bij iedereen als muziek in de oren? De Rocket is het board voor iedereen die op zoek is naar een fijn en gemakkelijk board met sportieve eigenschappen: supersnel, comfortabel en gemakkelijk in de gijp. Met de Rocket Plus kies je voor een gebruiksvriendelijk freeraceboard. Al het beste van de Manta gecombineerd met het eigenschappen van de Bullit die zorgen voor een makkelijke handeling en betere controle.

De Rocket Plus heeft een verstevigde vinbox en is daarom ook geschikt als foilboard. De Rocket Plus is door haar brede outline en geoptimaliseerde rocker gemakkelijk in planee, wat ook goed is voor het foilen. (rocker is de curve van het board vanaf de neus tot de tail: deze curve en de bodemshape zeggen iets over de eigenschappen van het board: is het board snel of juist meer wendbaar, planeert het vroeg aan of is het juist lang te contoleren?)

Rocket & Rocket Plus
Het verschil met de Rocket (dus niet de Plus uitvoering) is voornamelijk te zien in de tail (achterkant) van het board. Deze tail is ontworpen om hogere eindsnelheden te halen. Ook is er een verschil te zien in de rials: deze is iets scherper dan de Rocket en komt meer in de buurt van het Slalomboard uit de range van Tabou: de Manta.

Kenmerken

  • Foilready
  • Gemakkelijk
  • Snel
  • Ook goed in lichtweeromstandigheden
  • Hoge eindsnelheden voor een freeride/freeraceboard

Specificaties
Merk Tabou
Discipline Freeride
Product SC Expert Product expert Jan Willem
Schrijf uw eigen review
Schrijf een reviewTabou Rocket Plus LTD 2021
Veelgestelde vragen
Geen vragen gevonden.
Heb je vragen over dit product?