K80 SDM Vorige K80 SDM
Point-7

K100 SDM

Vanaf € 579,00
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
CONF-K100SDM21

Hulp nodig?

Vraag gear-guru Jan-Willem

Oude gear?

Uitgegroeid uit je huidige surfmateriaal? Of verliefd geworden op het nieuwste model? Dan heb je vast wat in te ruilen. Ook dat kan bij Surfcenter! Helpen we je zelfs daar zelfs graag bij. Want wat voor jou niet meer goed genoeg is, is voor anderen vaak de perfecte start om met windsurfen te beginnen of een volgende stap te zetten.

Nu inruilen

De 100% carbon mast van Point-7 heeft een snelle respons en reflex. Dit merk je tijdens het pompen, het zeil reageert sneller. Ook heb je met de 100% mast een betere acceleratie. Daarnaast is deze mast iets lichter, maar dit verschil met de andere Point-7 masten is echter klein en zal voor het merendeel van de surfers niet een groot voordeel zijn. De 430 en 460 100% masten hebben een constant curve en zijn daardoor ook te gebruiken in veel andere zeilen. Constant curve wordt namelijk door veel zeilmerken gebruikt.

Wil jij het maximale uit je set halen?
Dat kan met deze 100% carbon mast. Wel is een 100% mast iets fragiler. Neem dit dus mee in je beslissing. Wij raden 80+ procent van de surfers aan een 60% of 80% mast aan.

Waarom deze mast?
De 100% mast heeft ongetwijfeld de beste reflex en is het lichtst. Je gaat voor deze mast als je gaat voor optimale prestaties. Bedenk wel dat deze mast meer aandacht vraagt: het heeft een minimale beschermlaag die nodig is om jou de beste prestaties te leveren.

Meer informatie
Merk Point-7
Mast type SDM
Mast Carbon % 100%
Schrijf uw eigen review
Schrijf een reviewK100 SDM
Veelgestelde vragen
Geen vragen gevonden.
Heb je vragen over dit product?