Vorige
Duotone

Black Series

Vanaf € 199,00
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
conf-boom-bs21

Hulp nodig?

Vraag gear-guru Jan-Willem

Oude gear?

Uitgegroeid uit je huidige surfmateriaal? Of verliefd geworden op het nieuwste model? Dan heb je vast wat in te ruilen. Ook dat kan bij Surfcenter! Helpen we je zelfs daar zelfs graag bij. Want wat voor jou niet meer goed genoeg is, is voor anderen vaak de perfecte start om met windsurfen te beginnen of een volgende stap te zetten.

Nu inruilen

Gieken komen in vele soorten en maten en zijn een belangrijk onderdeel van je set. Duotone heeft in de Black Series de kop- en eindstukken met speciale AeroSpace-lijm versmolten aan de T8 aluminium buizen (T8 = zeer hoogwaardig en taai aluminium). Dit zorg voor een ijzersterkte verbinding en maakt de giek stijf en betrouwbaar. De Ifront 2.0 giekkop is eenvoudig te stellen en klikt als een zonnetje vast op de mast. De Black Series zijn de lichtste gieken in hun klasse en dat komt de handling op het water ten goede!

De korte uitvoering heeft een progressieve curve (wordt snel breed aan de voorzijde) en een diameter van slechts 28 mm. De langere gieken hebben een standaard curve zodat zeilen maximaal kunnen uitwaaien zonder gestoord te worden door de giek. De diameter van de langere gieken is 30 mm.

Vaar je grote freerace- of slalomzeilen én weeg je zelf meer dan 80 kilo? Kies dan liever voor een giek uit de Duotone Silver series of een carbon giek. Die zijn nog sterker en stijver.  

Meer informatie
Merk Duotone
Schrijf uw eigen review
Schrijf een reviewBlack Series
Veelgestelde vragen
Geen vragen gevonden.
Heb je vragen over dit product?