Fanatic

Jag LTD

Vanaf € 2.199,00
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
CONF-JAGLTD21

Hulp nodig?

Vraag gear-guru Jan-Willem

Oude gear?

Uitgegroeid uit je huidige surfmateriaal? Of verliefd geworden op het nieuwste model? Dan heb je vast wat in te ruilen. Ook dat kan bij Surfcenter! Helpen we je zelfs daar zelfs graag bij. Want wat voor jou niet meer goed genoeg is, is voor anderen vaak de perfecte start om met windsurfen te beginnen of een volgende stap te zetten.

Nu inruilen

Een puur slalomboard is als een Formule 1 auto: snel… maar niet voor iedereen geschikt. Door de iets rondere shape is de Fanatic Jag gemakkelijker te varen. Het kost simpelweg minder energie en kracht om je snelheid vast te houden en je bochten te nemen. De Jag heeft een slalomboard georiënteerd ontwerp dat iets is aangepast om zo meer comfort te bieden. En comfort = snelheid = plezier! De Jag is lager geprijsd dan het Falcon slalomboard maar kent dezelfde lichte LTD-constructie.

Choco black pearl Carbon race fin
De Jag wordt geleverd met een Choco carbon racefin in de juiste maat. Met de Jag ben je dus meteen ready to go! Je hoeft niet verschillende vinnen te proberen om een geschikte vin te vinden. Dit heeft Fanatic namelijk al voor je gedaan!

Foil-ready
De Jag heeft een verstevigde Tuttle Box. Dus mocht je met dit board ook willen foilen, dat kan!

De Fanatic Jag is geschikt voor slalommers en freeracers. De Jag is een snel en fijn board waarmee je in uiteenlopende omstandigheden uit de voeten kunt. De Jag geeft je een vrij gevoel op het water, de voetbanden staan namelijk iets anders gepositioneerd waardoor het iets comfortabeler vaart en iets minder techniek van je vraagt om full-speed over het water te vliegen. Omdat het board een comfortabele voetpositie heeft en daarnaast beter te controleren is dan een puur slalombaord, is de Jag ook geschikt voor beginnende freeracers en slalommers geschikt. Met de Jag kies je voor een snelle, gecontroleerde sessie. Dit kan met elk type zeil dat je wilt gebruiken!

Kenmerken:

  • Foil-ready
  • Snel en comfortabel
  • Slalom georiënteerd ontwerp
Meer informatie
Merk Fanatic
Kleur Grijs
Bouwwijze board Hard
Discipline Freerace
Schrijf uw eigen review
Schrijf een reviewJag LTD
Veelgestelde vragen
Geen vragen gevonden.
Heb je vragen over dit product?