Starboard

Futura Wood Sandwich

Vanaf € 2.199,00
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
CONF-FUWOSA21

Hulp nodig?

Vraag gear-guru Jan-Willem

Oude gear?

Uitgegroeid uit je huidige surfmateriaal? Of verliefd geworden op het nieuwste model? Dan heb je vast wat in te ruilen. Ook dat kan bij Surfcenter! Helpen we je zelfs daar zelfs graag bij. Want wat voor jou niet meer goed genoeg is, is voor anderen vaak de perfecte start om met windsurfen te beginnen of een volgende stap te zetten.

Nu inruilen

Het testwinnende freeraceboard voor technische windsurfers die op zoek zijn naar maximale snelheid!

Ben je op zoek naar maximale snelheid en tegelijkertijd naar een board dat makkelijk te varen is? De Futura is er voor jou! De Futura is een testwinnend freerideboard: het levert goede algemene snelheid, vaarcomfort en gemakkelijk gijpen. De 2021-modellen hebben Double Step Cut-Outs voor meer lift en verhoogde snelheid. 

De Futura is iets breder gebouwd dan de Isonic, het board heeft een dunne rail. Hierdoor kun je gemakkelijk gijpen en heb je een groot windbereik. Met de Futura kun je energie besparen waardoor je kilometers lang een hoge gemiddelde snelheid kunt aanhouden. Ideaal voor lange zomerdagen en langere sessies! 

Wood
Met de Futura Wood kies je voor de laagste ecologische voetafdruk: het deck en bodem zijn afgewerkt met grenen. De PCV-kern zorgt voor maximale stijfheid en minimaal gewicht. 

Foilbox
De Futura 71, 77 en 86 zijn geschikt om mee te foilen door de geïntegreerde foilboxen. 

Comfortabele, lichte voetbanden
De voetbanden van de Futura zijn licht. De Drake-voetbanden zijn comfortabel en zorgen voor goede grip tijdens langdurige sessies. Ook zijn de voetbanden bestand tegen slijtage. 

Kenmerken

  • Licht en gemakkelijk freeraceboard 
  • Goede eindsnelheid
  • Comfortabele voetbanden
  • Lage ecologische voetafdruk
Meer informatie
Merk Starboard
Kleur Blauw
Bouwwijze board Hard
Schrijf uw eigen review
Schrijf een reviewFutura Wood Sandwich
Veelgestelde vragen
Geen vragen gevonden.
Heb je vragen over dit product?