Viper + Ride Rig Vorige Viper + Ride Rig
Fanatic

Gecko HRS + Ride Rig

Vanaf € 1.699,00
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
WSBOARDS-HRS-RIG

Hulp nodig?

Vraag gear-guru Jan-Willem

Oude gear?

Uitgegroeid uit je huidige surfmateriaal? Of verliefd geworden op het nieuwste model? Dan heb je vast wat in te ruilen. Ook dat kan bij Surfcenter! Helpen we je zelfs daar zelfs graag bij. Want wat voor jou niet meer goed genoeg is, is voor anderen vaak de perfecte start om met windsurfen te beginnen of een volgende stap te zetten.

Nu inruilen

Het ideale board om je surfskills mee te verbeteren?  

De Gecko 156 is een freerideboard met een breed bereik. De Gecko is een geschikt board voor de eerste rakken varen tot en met planeren met een trapeze en voetbanden. Ook mooie gijpen maken is geen probleem met deze Gecko. De dunne rails en brede shape geven je genoeg grip en stabiliteit om alle bochten makkelijk door te komen. Door de dunnere rails en het volume is dit board ook geschikt voor een sportieve sessie als je de basis iets beter onder de knie hebt! Met de Gecko kun je als starter dus wel even vooruit! Dit board helpt je je windsurfskills naar een hoger niveau te tillen. Fanatic beschrijft de Gecko als een freerideboard die verbetering garandeert.

NeusProtector
Het board heeft een zachte neusprotector. Mocht je tijdens het oefenen dus eens een harde val of klapper maken, de neusprotector vangt deze op.

De Gecko 156 is te koop als complete surfset met Ride rig 5.5 of 6.5 meter zeil. Dit zeil is makkelijk op te tuigen en vormt een perfecte match met het board. Met deze combinatie kies je voor gemak en een relaxte sessie op het water. Het zeil heeft een breed windbereik en daardoor kun je het in veel omstandigheden gebruiken. Ben je een enthousiaste beginner en wil je de volgende stap maken? Deze surfset zal je niet tegenhouden om oefenuren te maken! 

Van beginner to winner? Met de Gecko en Ride rig zit het met plezier op het water in ieder geval wel goed!

Kenmerken:

  • Geschikt voor starters maar met voldoende doorgroeimogelijkheden   
  • Neusprotector 
  • Complete set 
Meer informatie
Merk Fanatic
Discipline Freeride
Schrijf uw eigen review
Schrijf een reviewGecko HRS + Ride Rig
Veelgestelde vragen
Geen vragen gevonden.
Heb je vragen over dit product?