Tabou bullit 2020 Vorige Tabou bullit 2020
Starboard

Go Duet Starlite

Vanaf € 1.449,00
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
CONF-GODUST21

Hulp nodig?

Vraag gear-guru Jan-Willem

Oude gear?

Uitgegroeid uit je huidige surfmateriaal? Of verliefd geworden op het nieuwste model? Dan heb je vast wat in te ruilen. Ook dat kan bij Surfcenter! Helpen we je zelfs daar zelfs graag bij. Want wat voor jou niet meer goed genoeg is, is voor anderen vaak de perfecte start om met windsurfen te beginnen of een volgende stap te zetten.

Nu inruilen

De Starboard Go-122 is een progressief free-ride board. Kinderen kunnen de eerste surfmeters op dit board maken, leren planeren en in de voetbanden staan. Het board heeft de mogelijkheid om een center vin te monteren (deze wordt niet standaard meegeleverd). Deze center-vin vergroot de stabiliteit van het board, het scherp aan de wind varen en helpt om goed rechtdoor te gaan. Hierdoor wordt windsurfen een stuk makkelijker.

De Go kan tegen een stootje en biedt een stabiel platform dat veel vertrouwen geeft om je surfskills verder te ontwikkelen.

Zonder center vin en met de voetbanden in de buitenste posities haal je de meeste performance uit het board. Het planeert makkelijk en snel aan en geeft veel controle bij het maken van de tack’s en jibe’s. Als herintreder gaat dit board je helpen om het windsurfgevoel weer snel terug te krijgen.

Kenmerken:

  • Progressief free-ride board
  • Geschikt voor de hele familie
  • Duurzame constructie
  • Center vin is optioneel
Meer informatie
Merk Starboard
Schrijf uw eigen review
Schrijf een reviewGo Duet Starlite
Veelgestelde vragen
Geen vragen gevonden.
Heb je vragen over dit product?