Starboard

iSonic Carbon

Waardering:
100 % of 100
Vanaf € 2.399,00
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
CONF-ISONICARBO

Hulp nodig?

Vraag gear-guru Jan-Willem

Oude gear?

Uitgegroeid uit je huidige surfmateriaal? Of verliefd geworden op het nieuwste model? Dan heb je vast wat in te ruilen. Ook dat kan bij Surfcenter! Helpen we je zelfs daar zelfs graag bij. Want wat voor jou niet meer goed genoeg is, is voor anderen vaak de perfecte start om met windsurfen te beginnen of een volgende stap te zetten.

Nu inruilen

Het lichtste en snelste windsurfboard? 
Zoals de meeste slalommers wel weten, met een Isonic zit je goed. Maximale snelheid, power en planeren met minimale wind. De Isonic is superlicht: het is gebouwd met een deck bestaande uit 60% carbon. Verschillende carbonlagen zorgen voor optimale flex. Niet voor niets dat de Isonic al 12 keer een wereldtitel binnensleepte! Dus wil jij de snelste zijn op het water tijdens competities of gewoon al je vrienden verslaan? Met de Isonic zal dit nog leuker worden: door de nieuwe rail- technologie en de nieuwe shape is er nog meer comfort en controle toegevoegd in high-windcondities.  

De Isonic is er in twee uitvoeringen. Carbon Sandwich en Carbon Reflex Sandwich. De Carbon Reflex is ietsjes lichter en stijver gebouwd, de Carbon Sandwich iets minder stijf en gemaakt van milieuvriendelijkere materialen en een betere prijs. Ga jij voor het allerlichtste board voor optimale prestaties of kies je voor het board met de beste prijs-kwaliteitsverhouding?

Foilbox
De Isonic 85 is ready-to-foil met een geïntegreerde foilbox. Met de Isonic 85 kun je dus ook foilen!

Comfortabele voetbanden
Starboard gebruikt al jaren Drake-voetbanden. Drake Slick-voetbanden zijn gemaakt van duurzaam geproduceerd, plantaardig schuim. De materialen van de voetbanden zijn zorgvuldig uitgekozen voor een zacht en comfortabel gevoel tijdens het varen. 

Niveau
De Isonic is ongetwijfeld een van de snelste boards op de markt. Wel heeft de Isonic een gebruikshandleiding: niet iedereen kan even goed uit de voeten met een Isonic: het is namelijk een technisch board waar enige ervaring voor vereist is. Wil je sneller worden maar ben je nog niet helemaal zeker van je surfkunsten? Overweeg dan de Starboard Futura, ook een snel board, maar iets makkelijker en beter handelbaar. 

Kenmerken:

  • Een van de snelste slalomboards met veel controle
  • Licht door verschillende carbonlagen

Meer informatie
Merk Starboard
Kleur Blauw
Bouwwijze board Hard
Discipline Slalom/race
Schrijf uw eigen review
Schrijf een reviewiSonic Carbon
Veelgestelde vragen
Geen vragen gevonden.
Heb je vragen over dit product?