iWindsurf RS Vorige iWindsurf RS
Fanatic

Viper + Ride Rig

Vanaf € 1.749,00
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
Viper + Ride Rig

Hulp nodig?

Vraag gear-guru Jan-Willem

Oude gear?

Uitgegroeid uit je huidige surfmateriaal? Of verliefd geworden op het nieuwste model? Dan heb je vast wat in te ruilen. Ook dat kan bij Surfcenter! Helpen we je zelfs daar zelfs graag bij. Want wat voor jou niet meer goed genoeg is, is voor anderen vaak de perfecte start om met windsurfen te beginnen of een volgende stap te zetten.

Nu inruilen

Het meest succesvolle beginnersboard voor de hele familie!

De Fanatic Viper is een beginnersboard. Het is ontworpen om mee te leren windsurfen en wordt ook door veel windsurfscholen gebruikt. Het board is bedoeld om de eerste meters windsurfen zo makkelijk en comfortabel mogelijk te maken. Het board is breed en heeft veel volume. Hierdoor kun je je beter focussen op je evenwicht en zul je minder vaak in het water vallen. Op deze manier krijg je de basis dan ook snel onder de knie. 

De Viper is bedoeld voor de eerste fase: zeil optrekken, rakjes varen en eenvoudig overstag en gijpen. Dit board is niet ontworpen om heel snel mee te gaan: het is een beginnersboard. Wel heeft het voetbanden zodat je met meer wind goed kunt oefenen en je eerste ervaringen kunt opdoen met voetbanden en trapeze!

Ga voor dit board als je nog geen of weinig windsurfervaring hebt en nog moeite hebt met de basis. Het board is geschikt voor de eerste stap tot aan planeren!
Heb je de basis onder de knie, dan kun je na gaan denken over een freerideboard zoals de Gecko. Maar doe dat pas als de Viper echt geen geheimen meer voor je heeft!

De Viper is te koop als complete surfset met Ride rig 5.5 of 6.5 meter zeil. Dit zeil is makkelijk op te tuigen en vormt een goede match met het board. Het zeil is licht en is daardoor makkelijk uit het water te trekken. Het zeil heeft een breed windbereik en daardoor kun je het in veel omstandigheden gebruiken 

Kenmerken:

  • Geschikt voor beginners
  • Breed en stabiel board 
  • Voetbanden
  • Bijpassend licht zeil
Meer informatie
Merk Fanatic
Schrijf uw eigen review
Schrijf een reviewViper + Ride Rig
Veelgestelde vragen
Geen vragen gevonden.
Heb je vragen over dit product?