Grip Carbon - Mosquito Edition Vorige Grip Carbon - Mosquito Edition
JP

Funster Sport EVA

Vanaf € 1.549,00
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
CONF-FUSPEV21

Hulp nodig?

Vraag gear-guru Jan-Willem

Oude gear?

Uitgegroeid uit je huidige surfmateriaal? Of verliefd geworden op het nieuwste model? Dan heb je vast wat in te ruilen. Ook dat kan bij Surfcenter! Helpen we je zelfs daar zelfs graag bij. Want wat voor jou niet meer goed genoeg is, is voor anderen vaak de perfecte start om met windsurfen te beginnen of een volgende stap te zetten.

Nu inruilen

De Funster Sport 145 is een prachtig board voor kinderen om hun eerste surfmeters op te maken of om als herintreder weer snel de basis onder de knie te krijgen. Het is zeer stabiel als het inklapbare zwaard wordt uitgeklapt en zorgt er meteen voor dat rechtdoor varen en hoogte lopen makkelijker wordt. 

Klap je het zwaard in en vaar je met een groter zeil, dan glijdt het board makkelijk in planee en blijft hij super goed te controleren. Je eerste gijpen leren, overstag gaan en andere moves onder de knie krijgen zijn gemakkelijk door het brede en stabiele platform van de Funster Sport.

De bovenkant van het board is volledig uitgevoerd met EVA foam voor extra veiligheid. De neus van het board is versterkt zodat het tegen een flinke stoot kan mocht de mast er eens op vallen.

De Funster Sport biedt verschillende voetbandposities. Van beginner tot meer gevorderd je kunt ze instellen zoals je prettig vindt.


Kenmerken

  • Beginnersboard
  • Inklapbaar zwaard
  • Planeert makkelijk en gecontroleerd
  • Volledig EVA foam dek voor extra veiligheid

Specificaties

Length (cm) Width (cm) Volume (l) Weight (kg) Fin Fin box Rec. sail size Ideal sail size

270

70

145

11,7

Ride 38 + daggerboard

Powerbox

< 10.0

4.5 – 9.0

Meer informatie
Merk JP
Schrijf uw eigen review
Schrijf een reviewFunster Sport EVA
Veelgestelde vragen
Geen vragen gevonden.
Heb je vragen over dit product?