Carve Starlite Carbon Vorige Carve Starlite Carbon
JP

Magic Ride ES

Vanaf € 1.599,00
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
WSBOARDS-MAGICR21

Hulp nodig?

Vraag gear-guru Jan-Willem

Oude gear?

Uitgegroeid uit je huidige surfmateriaal? Of verliefd geworden op het nieuwste model? Dan heb je vast wat in te ruilen. Ook dat kan bij Surfcenter! Helpen we je zelfs daar zelfs graag bij. Want wat voor jou niet meer goed genoeg is, is voor anderen vaak de perfecte start om met windsurfen te beginnen of een volgende stap te zetten.

Nu inruilen
De JP Magic Ride is een freeride board om uren achter elkaar heen en weer te cruisen. Aanplaneren gaat bijna vanzelf op de Magic Ride en het board wordt dan ook veel gebruikt om te leren planeren en je eerste gijp te maken. 
 
Meer ervaren surfers profiteren ook van de makkelijke en stabiele vaareigenschappen. Doorplanerend gijpen, duck gijpen of misschien die carving 360? De Magic Ride is een board dat je hierbij zeker gaat helpen. De bodem van het board heeft een upgrade gehad en hierdoor vaart het in chop nu ook een stuk stabieler.
 
De voetbandpositie kan aangepast worden aan van je niveau. Beginners zetten de voetbanden naar voor en naar binnen. Een enkele achterste voetband is ook mogelijk en wel zo makkelijk als je leert om er in te stappen. De posities verder naar buiten zijn voor de meer ervaren surfers die meer controle willen op juist hogere snelheden.
 
Deze ES (epoxy sandwich) wordt uitgerust met een powerbox vin en kan niet gebruikt worden voor een foil. Wil je dit wel, dan is de LXT versie misschien wat voor jou.
 
Welk volume je kiest is afhankelijk van je eigen gewicht, welke zeilen je wil gebruiken en natuurlijk van je vaardigheden.
 
Kenmerken

  • Freerider met uitstekende mix van gebruikersgemak, snelheid en stabiliteit 
  • Toegankelijk en makkelijk in aanplaneren
  • Gijpt makkelijk
  • Stabiel (ook in chop)
Specificaties

JP Magic Ride ES 129             
Length (cm) Width (cm) Volume (l) Weight (kg) Fin Fin box Rec. sail size Ideal sail size
244 77 129 9,1 Ride 40 Powerbox 5.5-8.5 6.0-8.0
      +/- 8%        
JP Magic Ride ES 139            
Length (cm) Width (cm) Volume (l) Weight (kg) Fin Fin box Rec. sail size Ideal sail size
249 80 139 9,5 Ride 44 Powerbox 5.7-9.0 6.2-8.5
      +/- 8%        
Meer informatie
Merk JP
Schrijf uw eigen review
Schrijf een reviewMagic Ride ES
Veelgestelde vragen
Geen vragen gevonden.
Heb je vragen over dit product?