Pilot 2020 Vorige Pilot 2020
GA Sails

Matrix 2020

Vanaf € 469,00
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
CONF-SAILS-MATRIX20

Hulp nodig?

Vraag gear-guru Jan-Willem

Oude gear?

Uitgegroeid uit je huidige surfmateriaal? Of verliefd geworden op het nieuwste model? Dan heb je vast wat in te ruilen. Ook dat kan bij Surfcenter! Helpen we je zelfs daar zelfs graag bij. Want wat voor jou niet meer goed genoeg is, is voor anderen vaak de perfecte start om met windsurfen te beginnen of een volgende stap te zetten.

Nu inruilen

Uitdagende freeracer
De Matrix is voor een grote groep windsurfers al jarenlang een van de favorieten binnen de range van Gaastra producten. De Matrix is heeft verschillende zeiltests gewonnen en scoort goed op de punten eindsnelheid en stabiliteit. De Matrix kan worden omschreven als een uitdagende en sportieve freeracer. De matrix heeft een race georiënteerd ontwerp: het heeft geen cambers maar creëert met een opstelling van 7 latten  en middelgrote masthoes een mooi profiel en goede stabiliteit. Met de Matrix kan je hierdoor met een comfortabel gevoel mooie snelheden behalen. Ook tijdens de gijp blijft de Matrix rustig en stabiel, door de middelgrote masthoes hebben de latten veel ruimte en slaat het zeil erg gemakkelijk om. 

Dus, houd jij van een sportieve surfsessie met goede snelheid, maar heb je een voorkeur voor een gebruiksvriendelijk zeil? Dan is de Matrix misschien wel iets voor jou.

In de Matrix gaat een Constant Curve mast, heb je nog een goede Constant Curve mast liggen? Dan kun je deze prima gebruiken.  Ga je voor optimale zeilprestatie? Dan  raden we wel aan Gaastra masten te gebruiken.

Kenmerken

  • CC mast 
  • 7 latten en middelgrote masthoes zorgen voor een stabiel profiel 
  • Hoge topsnelheid voor een freerace zeil 
  • Uitdagend

Combinatie:
De Matrix werkt goed op veel verschillende boards, je kan de matrix varen op zowel een freeride, freerace als slalom board. 

Meer informatie
Merk GA Sails
Discipline Freerace
Schrijf uw eigen review
Schrijf een reviewMatrix 2020
Veelgestelde vragen
Geen vragen gevonden.
Heb je vragen over dit product?