Vorige
GA Sails

Pilot 2020

Vanaf € 315,00
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
CONF-SAILS-PILOT20

Hulp nodig?

Vraag gear-guru Jan-Willem

Oude gear?

Uitgegroeid uit je huidige surfmateriaal? Of verliefd geworden op het nieuwste model? Dan heb je vast wat in te ruilen. Ook dat kan bij Surfcenter! Helpen we je zelfs daar zelfs graag bij. Want wat voor jou niet meer goed genoeg is, is voor anderen vaak de perfecte start om met windsurfen te beginnen of een volgende stap te zetten.

Nu inruilen

Licht 
Ben je op zoek naar een licht freeride zeil? Dan is de Pilot waarschijnlijk iets voor jou! De Pilot is een licht, camber loos zeil van hoge kwaliteit: het heeft enkel 4 latten, en er is bewust gekozen voor lichte materialen. De giek is relatief dun en hierdoor ook heel geschikt voor kinderen met enige ervaring en volwassen beginners . Omdat de Pilot lekker licht is zal dit zorgen voor een relaxter vaargevoel en nog meer plezier op het water, je armen zullen minder snel verzuren waardoor je nog langer kunt oefenen aan je gijp, het varen met je trapeze en planeren. Het zeil is ontworpen om makkelijk om te slaan, de latten slaan om zonder veel kracht te hoeven gebruiken. De Pilot is niet het snelste zeil op de markt, maar biedt  de meeste freeriders voldoende druk en snelheid om optimaal te genieten en stappen te maken op het water. Het zeil geeft voldoende druk om zelfs zwaardere en oudere boards te verplaatsen en te manoeuvreren. Gezien het gemak en het gewicht van de Pilot is het ook een goede optie als familie-zeil. 

Zeilmaten
De serie van Pilot zeilen bestaat uit zeilmaten variërend tussen 4.5 vierkante meter en 6.8 vierkante meter. De 4.5 is geschikt voor lichte beginners of voor freeriders op dagen met goede wind. De 6.8 is geschikt voor freeriders op dagen met lichtere wind of voor beginners die iets meer zeildruk willen hebben om sneller te gaan.  

Kenmerken

  • Lichte materialen en monofilm 
  • Geschikt voor een brede doelgroep:
    zowel voor beginners met enige ervaring als meer gevondenen
  • Geen cambers , dit maakt het zeil makkelijk te gebruiken en op te tuigen
  • Kindvriendelijk: licht en makkelijk op te tuigen

Combinatie:
De pilot vormt een goede combinatie met de Tabou Bullit. Benieuwd? Neem een kijkje op (link)

Bijpassende video’s:

https://youtu.be/9DcjzGL60XI -> Actievideo Gaastra Pilot
https://youtu.be/OYjhzMrPQvA ->  Gemakkelijk Optuigen met de Gaastra Pilot
Uitlegvideo Ross Williams
Meer informatie
Merk GA Sails
Schrijf uw eigen review
Schrijf een reviewPilot 2020
Veelgestelde vragen
Geen vragen gevonden.
Heb je vragen over dit product?