Tech Carbon C100 Boom Vorige Tech Carbon C100 Boom
Duotone

Power XT 2.0 SDM

Vanaf € 170,00
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
CONF-POXT2.0

Duotone Power XT

Klik, klack, go!
In no time het water op? Het kan met de Duotone Power XT. Voor wie de power XT nog niet kent: het is de enige mastverlenger met handig ratelsysteem, een uniek concept waardoor jij gemakkelijk en snel kunt optuigen!

Optuigen met de power XT zal een verrijking voor je zijn: het is niet alleen een stuk sneller dan een traditionele mastverlenger, maar ook een stuk lichter. Je hoeft niet meer in het gras te gaan zitten om je zeil aan te trekken, dit doe je gewoon relaxed staand! Met minimale kracht kan jij het zeil dus perfect trimmen. Dus geen modderige broek of tal van trimming tools meer nodig! Ook voor aanpassingen op het water is de Power XT dus ideaal: snel even die ene aanpassing maken waardoor je zeil er beter op komt te staan? Zeil loskoppelen, klik, klack en go again!

Ben jij op zoek naar de perfecte trim? Door het ratelsysteem kan je naast snel, licht en gemakkelijk optuigen ook heel nauwkeurig trimmen. Met elk klikje geef je het zeil een klein beetje meer of minder downhaul. Dus Met de Duotone power XT ga je dus voor sneller, gemakkelijker, lichter en zelfs beter optuigen! Wat wil je nog meer? Een voordeel voor zowel op het water als aan de kant! 

Geschikt voor iedereen die gemakkelijk wil optuigen: van beginner tot expert!
De Power XT is beschikbaar in zowel RDM als SDM variant. Daarnaast zijn er twee maten, 28cm en 42cm. Voor elk zeil is er dus een bijpassende verlenger.

Kenmerken:

  • Snel
  • Gemakkelijk
  • Licht
  • Nauwkeurig

 

Hulp nodig?

Vraag gear-guru Jan-Willem

Oude gear?

Uitgegroeid uit je huidige surfmateriaal? Of verliefd geworden op het nieuwste model? Dan heb je vast wat in te ruilen. Ook dat kan bij Surfcenter! Helpen we je zelfs daar zelfs graag bij. Want wat voor jou niet meer goed genoeg is, is voor anderen vaak de perfecte start om met windsurfen te beginnen of een volgende stap te zetten.

Nu inruilen
Meer informatie
Merk Duotone
Schrijf uw eigen review
Schrijf een reviewPower XT 2.0 SDM
Veelgestelde vragen
Geen vragen gevonden.
Heb je vragen over dit product?